Najdi forum

Kdo ve, kje v registru pušča svoje vnose scandisk?

Živjo…

Pogledal sem še malo drugih tvojih postov…

Dejstva:
1. Ti imaš disk, ki ima neke okvarjene sektorje..
2. Spustil si čez ScanDisk, ki ti jih je označil za Bad in sedaj ne joka več
3. g. Klop bi pa rad, da mu ScanDisk zopet “joka” za slabimi sektorji

Odgovor:

ScanDisk označi slabe sektorje in jih VPIŠE v PARTICIJSKO TABELO na sam disk.
Če želiš, da ti ScanDisk zopet “joka” boš seveda moral narediti Format na disku..

Lep deževen pozdrav iz vetrovne Gorenjske!

Ja, samo problem je v tem, ker potem že pri formatiranju joka nekaj in javlja slab sektor.Tako da, ko formatiram so slabi sektorji že označeni in scandisk ne javlja slabih sektorjev.

Klop, bo treba prešička razbit, pa po nov disk u štacuno.
Tebi dela vse normalno, edino disk imaš fuč.

Če pa je samo ta en sektor.Tako je zdaj že zelo dolgo.Disk baje crkne, če se slabi sektorji množijo, ne?Meni pa se do zdaj še niso, pa je že več mesecev tak.

Ne hvali ga preveč, ko bo zaropotalo v njem – bo res fuč. 🙂 drzimo pesti, da bo čim kasneje. Prav zanesljiv tak disk ni več, to boš najbrž kmalu sam ugotovil.

Potem pa bodi vesel, da ti jih scandisk ne javlja več.

Zadeva tako pač deluje. Če format označi slab sektor, potem je pač tam slab sektor. Označen je zato, da OS ve da tja ne sme pisati, ko boš shranil kako datoteko. Scandisk pa ti bad sektorja ne more popravit, lahko ti samo preveri, če se je pojavil kak nov.

In do takrat….BE HAPPY

Jazmislim, da bo disk crknil počasi.Imate prav.Včasih slišim neke čudne zvoke iz diska, pa odkar imam slab sektor mi pri zagonu nekaterih programov javlja:

The instruction at “0x76c16b2a referenced memory at “0x181da899”.The memory could not be “read”.
Klik OK to Cancel.
Klik Cancel to Debug.

, ko kliknem OK mi javlja:

There was an internal error and one of the windows you were using will be closed.

Ali je to lahko zaradi diska, ali česa drugega?

Živjo Klop….

In kaj sedaj YADA YADA YADA, ali pa kot je rekel hmmmm prešička na pol..

lp
ps. pa ne mi sedaj IBM diskov kupovati

Če pa slišiš čudne zvoke, potem pa diska nikar stran metat, ga lohka ponucaš za npr. ritem mašino 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close