Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo vse si ogleduje moj Fb profil

Kdo vse si ogleduje moj Fb profil

Slišala sem že, da se da pogledat, kdo si ogleduje moj Fb, pa ne znam, ali mi kdo pomaga, me pač zanima. Hvala.

Ne da se. Facebook tega se ne omogoca.

Krozi pa po facebooku en tak fajn post, tocno na to temo, si potem nalozis program in z njim dobis virus.

Tko da, ce naletis si raj ne nalagaj.

zakaj uporabljaš FB, če ga ne znaš?

moj profil lahko gledajo le prijatelji!

Sprašujem zato, da bi se kaj naučila in sem vesela konkretnih nasvetov, torej točno in samo takih, iz katerih se lahko kaj naučim in takim rada rečem hvala.

tam nekje imaš možnost zasebnosti, določiš, kdo lahko kaj gleda … poišči malo

Če te kaj potolaži. jaz ne, ker ga nimam – FB namreč.

S tem ste samo ženske obsedene.Totalno obsedene.

Drugič napiši naslov: Komu vse ogledujem FB profil!

Lepo je napisala, kako vidim, kdo si ogleduje moj profil.

Vi pa vse drugo, samo odgovora ne. ŽAl ne moreš videti, kdo si ogleduje tvoj profil. Lahko pa v nastavitvah označiš, kdo lahko vidi tisto kar objaviš, lahko vs, lahko samo prijatelji, lahko samo družina itd.

Pobrskaj po nastavitvah.

Tisto o virusu pa drži, zato ne nasedaj.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

FB ima ogromno napisano o teh zavajanjih z “virusi” kdo si ogleduje moj profil.Če bi samo v Google vpisala :Kdo si ogleduje mo profil,bi videla da to ni mogoče!FB redno izdaja opozorila o virusih na katere naj ljudje ne nasedajo.

Prav tako je dobila zgoraj odgovor:Ne,se ne da. 🙂

New Report

Close