kdo zahaja na stran WWW.twoo.com??
Ah daj no. Ta butast two je tako neumen, da bom enkrat znorela. So mi kolegi pošiljali vabilo po mejlu in sem šla za hec pogledat. Potem pa sem kar naprej dobivala neka vabila in da je nekdo prišel pogledat moj profil in da se z nekom ujemam itd. itd.
Jaz mislim, da je to totalna traparija in sem svojemu rekla da naj kar klika, če je tako neumen. Podnoba fora je tudi badoo.
Če se bojiš, da išče ženske, naredi profil in ga poišči, ter se dogovori z njim za kavo. Pa boš videla kaj bo. Če pa samo chata pa jaz nebi neke panike zganjala.
Sam nekaj me zanima… a vam, zenske, se ne zdi sumljivo, ce vas partner visi na takih i ovakih portalih? Ajde, ce je bil ze pred zvezo gor. Ampak da gre po parih letih zveze, pa se prijavi na nek osvajalski portal?
A res vse mislite, da gre iz dolgcasa gor in ne z dobrim razlogom? :O Mater, kaj bi dala za to, da bi jaz bla tak zaupljiva
In kaj bos na chatu? Sem bila veckrat gor, priznam. Kaksne ponudbe sem dobivala. Sem samo debelo gledala. Potem je bil na vrsti chat iz zajebancije – smo bli cela druzina gor in se delali norce iz pokvarjencev, devali st. in se kao dobili, smo ga gledali cez okno in crkovali od smeha. Ne vem, meni je to malo mimo. Ce ti zakon ne stima vec in ce imata to pojasnjeno med sabo, ok. Ne pa na skrivaj nekaj….
Na two sem se pa prijavila zaradi kolegice, k mi je govorila o tem, in sem 2x spilala tiste igrice kao s kom bi se stekal pa kdo ti je kul pa to… zdej pa ne hodim vec gor, k mi je brezveze spoznavat folk preko interneta… so bili neznanci, kot ste mi vi tule in bodo ostali neznanci, razen, ce se spoznamo kdaj v zivo. Isto mi je vsepovsod, razen na fb, tam imam pa tako same take gor, k jih res poznam.
Vilid, si eden izmed redkih…. pohvalno. Vse vec je tipov k mislijo, da so muslimani… zenska more met samo enega, mu delat kosilo, vecerjo, prat cote, v glavnem igrat suznjo, zvecer seksat na polno, on pa med tem, ko ti delas kosilo, visi na netu pa isce eno za “poigravanje”, ko zena ne da. Pfuj! Nimam lepe zveze, ne ljubim, varanje mi pa na kraj pameti ne pride! Niti skrivaj pisarjenje z dedcami.
Zakaj tolike komentirate zakaj hodi kdo na take portale mislim da vsak ki hodi gor ne glede al zajebancija al flirtanje al iskanje nima kaj obtoževati mislim vsak ku je brez greha naj prvi vrže kamen pač ljudje majo svoje razloge če pač se samo pogovarjaš po netu z neznanci to ni varanje!!! Varanje je da se meniš in se dobivaš in imaš kaj potem s tisto drugo osebo dokler pa se ti pogovarjaš ni varanje nimajo vsi vezani istih namenov zakaj se prijavijo gor ja da bojo varal nekateri pač radi psoznavajo nov folk mislim da ni s tem nič narobe in če vam niso všeč taki portali enostavno ne hodit gor pa bo ok ane pač vsak ve zase kaj mu paše ali bo varal ali ne ne se pa tle fine delat ker ste isti kot vsi ki hodijo na te portale in tudi ne obtožujte kar tako v tri dni
No jaz pa sem bila na ona-on prijavlena cca 3 leta nazaj ,- nisem se dobila z nobenim… nisem bla dolgo prijavlena ker so me žicali sami preverzneži pedofili in še kaj… skratka kar slabo mi je postaloo pa sem si takoj vse zbrisala pa pozabla da sem bla kdaj prijavlena :SS
Twoo je boljši meni ,, sicer ne iščem tipa trenutno ampak za klepet je vredu , no ja mogoče še kdaj kaj več :)))