Kdor ne isce ta je najden.
Res ne vem kaj si naj mislim, ko berem to po forumu.
Moski so jezni na zenske, ker so pac dandanes taksne kot so in ne odpisujej, so freh ipd.
Zenske so jezne, ker so vsi prasci, vsi samo vidijo sex, ni njihov tip ipd…….
Jaz sem po sedmih letih zveze 3 mesece samski.
In edino kar me zanima je to da se mam fajn, da uzivam v stvareh, ki jih prej nisem mogo, ga cagam, spoznavam nove ljudi in da uzivam v svobodi zivljenja.
Res noben noce biti sam in verjamem da ce se prepustis zivljenju in nehas z iskanjev – vse ostalo od sebe pride.
Bodi v svojem zabavnem svetu in verjemi da scasoma se bodo tudi drugi pridruzli.
Delno se strinjam z tabo ampak imam vprasanje? Ali mislis, da bodo zenske pristople in se vkljucile v tvoje zivljenje same po sebi?
Osebno sem mnenja, ko spoznamo maso zensk in hodimo na zmenke vecja je verjetnost, da se pojavi “sorodna dusa”.
Plus ti chati in to…zadnjih nekaj tednov sem se pogovarjal z zenskami avno na to temo in saj ni cudno, da ne odpisujejo. Katastrofa no.
BODITE MOSKI IN SPOZNAVAJTE ZENSKE V ZIVO.
se strinjam s tabo, treba je sebe najt, da najdes vse drugo, kar te caka … ce sam nisi zadovoljen, te ne bo noben osrecil
uzivaj in delaj vse kar te nasmeje!
sreca je v srecanju 🙂
Mogoče je pa vzdrževal skupno gospodinjstvo, ker draga ni mogla najti šihta… mogoče je bil z vsem skupaj obremenjen, da ga ni nič več veselilo…. mogoče so mu skrbi pobirale voljo do česa… mogoče se je vsemu skupaj preveč podrejal/prilagajal… mogoče se je pa ona lepila toliko na njega…
Mogoče je pa vzdrževal skupno gospodinjstvo, ker draga ni mogla najti šihta… mogoče je bil z vsem skupaj obremenjen, da ga ni nič več veselilo…. mogoče so mu skrbi pobirale voljo do česa… mogoče se je vsemu skupaj preveč podrejal/prilagajal… mogoče se je pa ona lepila toliko na njega…
[/quote]
Mogoče..mogoče je pa bil čigumi.
Mogoče..mogoče je pa bil čigumi.
[/quote]
Koliko resnih vez si imela do sedaj?
Koliko resnih vez si imela do sedaj?
[/quote]
Koliko resnih vez si imela do sedaj? Partnerstvo je skupek prilagajanj, podrejanj, pomoči in nenazadnje ljubezni.
Jebote 🙂 valda da je caganje v zvezi drugacne kot ko si sam. Plus moski se ponavadi vzamejo iz igre ko so v zvezi zenske pa tud ce nocejo so del igre.
Zaj pa se naprej…zveza ni podrejanje zveza je v prvi vrsti naklonjenost, komunikacija, dvorjenje, sklepanje kompromisov(se vedno ne podrejanje) lahko bi se nasteval sam se mi ne da zajle
Koliko resnih vez si imela do sedaj? Partnerstvo je skupek prilagajanj, podrejanj, pomoči in nenazadnje ljubezni.
[/quote]
Podrejanj moškemu..jups, ženska mora špilat gospodinjo, pa najboljše, da skoz govori “da dragi, da dragi”. To bo ja.
Jebote 🙂 valda da je caganje v zvezi drugacne kot ko si sam. Plus moski se ponavadi vzamejo iz igre ko so v zvezi zenske pa tud ce nocejo so del igre.
Zaj pa se naprej…zveza ni podrejanje zveza je v prvi vrsti naklonjenost, komunikacija, dvorjenje, sklepanje kompromisov(se vedno ne podrejanje) lahko bi se nasteval sam se mi ne da zajle
[/quote]
Sem ciljala na pričakovanje ne žuranja in druženja z ostalimi, pa še je tega za naštevat. Tipično moško razmišljanje je, da ko ste enkrat v vezi, bi pa ženska mogla bit skoz z vami – čigumi varianta vam je najljubša.
Podrejanj moškemu..jups, ženska mora špilat gospodinjo, pa najboljše, da skoz govori “da dragi, da dragi”. To bo ja.
[/quote]
Nesposobna baba!As samskaa pr mamici?
Sem ciljala na pričakovanje ne žuranja in druženja z ostalimi, pa še je tega za naštevat. Tipično moško razmišljanje je, da ko ste enkrat v vezi, bi pa ženska mogla bit skoz z vami – čigumi varianta vam je najljubša.
[/quote]
Ja to so sibki posamezniki, lahko bi rekli spinless! Jaz sn se vsaki punci zaupal da ko ji je hodi sama okol in valda da razmislja s svojo glavo…ker ce mas nekoga rad mu pustis da je kar je…ce hoces cloveka spremenit ali priklenit nase se ustvari zamera in jeza.
Definitivno pa je komunikacija na prvem mestu in ta je vse prej ko lahka.
Nesposobna baba!As samskaa pr mamici?
[/quote]
Sem samska, pa kaj. Ti, nesposobnež, maš pa ziher celi avtobus oboževalk 🙂
Ja to so sibki posamezniki, lahko bi rekli spinless! Jaz sn se vsaki punci zaupal da ko ji je hodi sama okol in valda da razmislja s svojo glavo…ker ce mas nekoga rad mu pustis da je kar je…ce hoces cloveka spremenit ali priklenit nase se ustvari zamera in jeza.
Definitivno pa je komunikacija na prvem mestu in ta je vse prej ko lahka.
[/quote]
Jap, je treba zaupat pa pustit “dihat”.
Jap, je treba zaupat pa pustit “dihat”.
[/quote]
Problem dans je ker je večina moških prestrašenih in poženščenih! Pa kaj, če te prevara? se gremo odprto zvezo ali pa se poglavje takoj zaključi in čao bella. Bom jaz svojo kvaliteto življenja uničeval z takimi skrbmi FUCK THAT;)
Problem dans je ker je večina moških prestrašenih in poženščenih! Pa kaj, če te prevara? se gremo odprto zvezo ali pa se poglavje takoj zaključi in čao bella. Bom jaz svojo kvaliteto življenja uničeval z takimi skrbmi ****** THAT;)
[/quote]
Oho, a ti bi mel eno glavno tortico, za popestritev pa sladice 🙂
Evo se strinjam s temle. Več takih fantov in več bi bilo srečnih deklet 😉 Bo, resno. Osmislit si svoj lajf, to je bistvo.
Evo se strinjam s temle. Več takih fantov in več bi bilo srečnih deklet 😉 Bo, resno. Osmislit si svoj lajf, to je bistvo.
[/quote]
Hja. Seveda, ce ti je lepo v tvojem svetu se zdis boljsi tudi za ostale. Ce hoces povedati, da si lahko srecen tudi sam, seveda. Predvsem pa moras biti srecen tudi sam, ker sicer tudi z nekom drugim skupaj ne bos. Je pa nek car v deljenju srece.
Da pa bo kar samo od sebe nekaj prislo. Ne me jebat. Delam 10 ur na dan, zvecer grem solo sportat in … nekega dne mi bo pozvonila bodoca zena na vratih ali kaj? Dej dej dej … ta idealizem je potem kriv, da folk jamra pri 22ih, pri 29ih, pri 39ih, da so “malce pocakali” zdaj pa jih priganja ura. Najprej stalca pol pa kravca je fajn moto, ce gres lahko po kravo na sejem, odstejes tolarje in jo priguras v stalo.
Ce hoces zivljenjskega sopotnika se bo treba pomatrat. Predvsem pa bo treba par kandidatov pregledat, da se ne bomo sprijaznili kar s taprvim, ki pride mimo. Ker ne bo tapravi.
Ti si pa malo hecen…saj spoznavaš ljudi v svojem okolišu, na del.mestu, med športanjem (najbrž nisi edini, ki solo športa?), medtem ko živiš življenje, kot ti paše….
Forum je zaprt za komentiranje.