Kdor ni imel težav po cepljenju jih tudi v bodoče ne bo imel
Zabiti debili, 26.02.2023 ob 14:49
Ahahahah, 26.02.2023 ob 14:34
vpliv na zdravje, 26.02.2023 ob 14:15
Dohtar, 26.02.2023 ob 13:41
V to sm prepričan pa me ni treba linčat zaradi moje izjave ampak moj argument bo čist realen. Glejte, je že res da so določeni imel težave po cepljenju. Na žalost jih je tud dost umrlo ampak kar se je dogajalo je bilo takoj ali v nekaj mesecih po cepljenju.
Upam si trditi da cepljenje ne bo vplival zdravje, ker je minilo že leto ali celo dve od cepljenja.
Kdor je dobro prenesel se mu ni za bat.
Kakašno odtrgano shizofreno sranje.
Dobesedno ste ratali tako počeni in odtujeni od realnosti, da nasprotujete sami sebi na vsakem koraku.
Tako ste limali kako se un zgrudil v parlamentu, vreščali cepivo, cepivo, danes je pa “so se itak cepili z placebom”
Tragično za popizdit kaj se vam to dogaja v glavah. Pa se sploh cepit niste rabili 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pa dobro no, a ste eni res tako zabiti al kaj? Ja, ta glavni so se cepili s fiziološko, so bile posebej oštevilčene flaške kaj je v kateri noter. Vlado je cepila SV, zdravstveno osebje SV, tako da vem, kaj se je dogajalo in nehajte bluzit o nekih teorijah zarote in si še vedno zatoskat oči, da se to ni dogajalo.
Govori se že, a pa mogoče veš kje so se cepil. V službi ali doma. Ena je vidla, da so iz SV prišli na dom cepiti.
Statistike kažejo drugače. Turbo rak in razne težave se masovno dogajajo po svetu ljudem še leto in pol po zadnjim odmerku (govorim o tistih, ki so šli po 2). Tisti, ki gredo po 3, pa ogromnokrat v nekaj mesecih potem dobijo razne silno redke bolezni ali pa od otroštva spregledano deformacijo na srcu… you name it.
Statistike kažejo grdo sliko, seveda pa za vsak posamezen primer ne moreš biti prepričan, zaradi česar si oni mirno lahko privoščijo sprenevedanje.
vem kar vem, 26.02.2023 ob 15:33
Za Kako?
Kako pa lahko trdiš, da so posledice od kovida in ne od cepljenja?
😁 zato, ker sem jasno zapisala, da sta obolela pred več kot 2 letoma, ko cepiva še ni bilo. Če nekdo postane pozitiven in en mesec skoraj mrtev leži v postelji, ker ima kovid, po mesecu dni pa s te postelje sicer vstane, a mu je ostalo cel kup težav, lahko predvidevamo, da so to posledice kovida in ne cepljenja, glede na to, da se je cepil šele dobrega pol leta po prebolelem kovidu.
Na tvojem mestu ne bi bila tako prepričana in olajšana.
Sem nedolgo tega gledala nemškega patologa dr. Burkhardta, ki se ukvarja s patohistološkimi preiskavami umrlih po cepljenju. Pa tudi histološke preiskave biopsije pri (še) živih delajo.
Določene spremembne komentira kot: “kaj takšnega nisem še nikoli videl v 40+ letni karieri”. Spremembe tkiv in organov se dogajajo tudi na/v živih, ki trenutno še nimajo kakšnih simptomov. Tako da še zdaleč ne mislit, če se to ni pokazalo nekaj dni ali tednov po cepljenju, da se nikoli ne bo. Recimo ena takšna stvar je že Alzheimerjeva bolezen, za katero se predvideva, da bo zelo v porastu. Ker te spremembe potekajo počasi in na dolgi rok. Je tudi komentiral, kako je presenečen nad tako zelo številnimi spremembami prav v možganih.
Strupenih zvarkov niso testirali, razen na ljudeh. Posledic ne boste slišali na lažnivih fašističnih medijih.
Alzheimerjeva bolezen – neozdravljiva, sicer neka zdravila že so. A bi jih vzeli, če bi bila v preizkusni fazi?
Sploh pa pred cepivom smo tudi imeli alzheimerjevo bolezen, kaj jo povzroča? A samo cepljenje?
Pa imeli smo tudi pred cepljenjem – nezdravo življenje, sladkorno, srčno-živlne bolezni, strdke, kapi, srčne zastoje, …
Veliko je tega, 26.02.2023 ob 20:00
Alzheimerjeva bolezen – neozdravljiva, sicer neka zdravila že so. A bi jih vzeli, če bi bila v preizkusni fazi?
Sploh pa pred cepivom smo tudi imeli alzheimerjevo bolezen, kaj jo povzroča? A samo cepljenje?
Pa imeli smo tudi pred cepljenjem – nezdravo življenje, sladkorno, srčno-živlne bolezni, strdke, kapi, srčne zastoje, …
In smo imeli tudi statistiko smrti, glede na katero v zadnjem letu in pol narašča število presežnih smrti (torej smrti, ki presegajo povprečje).
Glede na to kaj pišete v tej temi, vas bo najbrž zanimala tale nova študija (oz ena izmed več podobnih):
Študija:
..https://www.jacc.org/doi/10.1016/j.jacc.2022.12.006
..https://www.medscape.com/viewarticle/988761
Članki o njej:
..https://www.sciencedaily.com/releases/2023/02/230220121931.htm
Po cepljenju res ni bilo težav. Sem pa zbolel za kovidom ravno tako. Par mesecev (2-3) po 2.dozi. Kar konkretno sem bil bolan. Še danes (leto po bolezni) nimam pravega okusa, na momente skoraj nič . Moja žena ni bila cepljena, zbolela je takrat kot jaz. Vse skupaj je bil le pozitiven test in dva dni je slabo vonjala.
it is not over yet, 26.02.2023 ob 18:47
Na tvojem mestu ne bi bila tako prepričana in olajšana.
Sem nedolgo tega gledala nemškega patologa dr. Burkhardta, ki se ukvarja s patohistološkimi preiskavami umrlih po cepljenju. Pa tudi histološke preiskave biopsije pri (še) živih delajo.
Določene spremembne komentira kot: “kaj takšnega nisem še nikoli videl v 40+ letni karieri”. Spremembe tkiv in organov se dogajajo tudi na/v živih, ki trenutno še nimajo kakšnih simptomov. Tako da še zdaleč ne mislit, če se to ni pokazalo nekaj dni ali tednov po cepljenju, da se nikoli ne bo. Recimo ena takšna stvar je že Alzheimerjeva bolezen, za katero se predvideva, da bo zelo v porastu. Ker te spremembe potekajo počasi in na dolgi rok. Je tudi komentiral, kako je presenečen nad tako zelo številnimi spremembami prav v možganih.
podpis
rok-1, 26.02.2023 ob 20:43
Glede na to kaj pišete v tej temi, vas bo najbrž zanimala tale nova študija (oz ena izmed več podobnih):
Študija:
..https://www.jacc.org/doi/10.1016/j.jacc.2022.12.006
..https://www.medscape.com/viewarticle/988761
Članki o njej:
..https://www.sciencedaily.com/releases/2023/02/230220121931.htm
Daj PREBERI še kaj drugega kot zaključek
Ta študija si tega naziva ne zasluži. Ker so ugotovili, da je kapi največ v prvih par dneh po c, so se odločili merit tveganje 14 dni po c.
Adijo pamet. Isto kit vcasih grafi v bolnicah. Vse do 14 ali celo 28 dni po piku je stelo za nepiknjene. Tako so lepo skrili stranske in nabili stevilo nepiknjenih v bolnicah.
Eni ste res … no, nimate ravno sreče z razmišljanjem.
Jaoooo, 27.02.2023 ob 04:20
Daj PREBERI še kaj drugega kot zaključek
Ta študija si tega naziva ne zasluži. Ker so ugotovili, da je kapi največ v prvih par dneh po c, so se odločili merit tveganje 14 dni po c.
Adijo pamet. Isto kit vcasih grafi v bolnicah. Vse do 14 ali celo 28 dni po piku je stelo za nepiknjene. Tako so lepo skrili stranske in nabili stevilo nepiknjenih v bolnicah.
Eni ste res … no, nimate ravno sreče z razmišljanjem.
Ponedeljek je že. Pojdite najbolj zabite teoretik antivaxer bunke kaj delat, bo vam tudi malo lažje. Da ne boste samo noreli s sektaško obsedenostjo.
Kaj te tako boli brozga zmešana, če se sploh nisi cepilo?🤣….mislim, ne moreš verjet.