Kefir in scitnica
Francka6u, 09.07.2022 ob 16:06
Vsak dan spijem en kefir.
Zdej pa berem da mlecne stvari. Moram dat stran.
Ta teden sem bla brez apetita,in sem 3dni spila sam kefir.
A sem si fejst skodila
Eno je hipo (premalo), eno hiper(preveč) delujoča ščitnica. Za vsako stvar je druga hrana priporočljiva ali prepovedana. Malo si preberi. Za hipo boš dobila ogromno podatkov in navodil, za hiper komaj kaj.
Spoštovana,
Spoštovana,
naj odgovorimo sledeče:
Pitje 1–3 skodelic (237–710 ml) kefirja na dan je lahko odličen način za povečanje vnosa probiotikov. Nekateri ljudje bodo morda morali omejiti njihov vnos, to velja predvsem za ljudi s sladkorno boleznijo ali avtoimunskimi motnjami in tistimi, ki sledijo dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ali ketogeni dieti.
ekipa Moja Lekarna
Moja lekarna, 10.07.2022 ob 00:20
Spoštovana,
Spoštovana,
naj odgovorimo sledeče:
Pitje 1–3 skodelic (237–710 ml) kefirja na dan je lahko odličen način za povečanje vnosa probiotikov. Nekateri ljudje bodo morda morali omejiti njihov vnos, to velja predvsem za ljudi s sladkorno boleznijo ali avtoimunskimi motnjami in tistimi, ki sledijo dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ali ketogeni dieti.
ekipa Moja Lekarna
TEga ne rZumem
Kaj morajo sl.bolniki omejit
Kefir ne smejo pit?
moraš razločit, 09.07.2022 ob 22:58
Eno je hipo (premalo), eno hiper(preveč) delujoča ščitnica. Za vsako stvar je druga hrana priporočljiva ali prepovedana. Malo si preberi. Za hipo boš dobila ogromno podatkov in navodil, za hiper komaj kaj.
Če iščeš po internetu, je o preveč delujoči ščitnici /hiper/ zelo malo napisanega, malo nasvetov. Tudi če vpišeš hiper, dobiš 10 rezultatov za hipo, enega, ali dva za hiper. Kefir je pri hipo dovoljen. Tudi nemastni jogurt.