Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kefir in scitnica

Kefir in scitnica

Vsak dan spijem en kefir.

Zdej pa berem da mlecne stvari. Moram dat stran.

Ta teden sem bla brez apetita,in sem 3dni spila sam kefir.

A sem si fejst skodila

Zakaj naj bi dala stran mlečne izdelke? Jaz jih normalno jem pa imam hipotirozo.

Od mlecnih stvari je kefir se najmanj problematicen, sploh ce je domac in ne brozga iz trgovine.

Odgovor na objavo uporabnika
Francka6u, 09.07.2022 ob 16:06

Vsak dan spijem en kefir.

Zdej pa berem da mlecne stvari. Moram dat stran.

Ta teden sem bla brez apetita,in sem 3dni spila sam kefir.

A sem si fejst skodila

Eno je hipo (premalo), eno hiper(preveč) delujoča ščitnica. Za vsako stvar je druga hrana priporočljiva ali prepovedana. Malo si preberi. Za hipo boš dobila ogromno podatkov in navodil, za hiper komaj kaj.

Spoštovana,

Spoštovana,

naj odgovorimo sledeče:

Pitje 1–3 skodelic (237–710 ml) kefirja na dan je lahko odličen način za povečanje vnosa probiotikov. Nekateri ljudje bodo morda morali omejiti njihov vnos, to velja predvsem za ljudi s sladkorno boleznijo ali avtoimunskimi motnjami in tistimi, ki sledijo dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ali ketogeni dieti.

ekipa Moja Lekarna

Če si hiper (preveč delujoča), se odsvetujejo mlečni izdelki, vsaj  naj se jih uživa čim manj. Pri hipo ( pa tega ni.

čisto na splošno, 10.07.2022 ob 07:44

Če si hiper (preveč delujoča), se odsvetujejo mlečni izdelki, vsaj  naj se jih uživa čim manj. Pri hipo ( pa tega ni.

Jz pa sem brala da pri premal delujoci ne smes mlecnih

Pa cukra in glutena.

Moja lekarna, 10.07.2022 ob 00:20

Spoštovana,

Spoštovana,

naj odgovorimo sledeče:

Pitje 1–3 skodelic (237–710 ml) kefirja na dan je lahko odličen način za povečanje vnosa probiotikov. Nekateri ljudje bodo morda morali omejiti njihov vnos, to velja predvsem za ljudi s sladkorno boleznijo ali avtoimunskimi motnjami in tistimi, ki sledijo dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov ali ketogeni dieti.

ekipa Moja Lekarna

TEga ne rZumem

Kaj morajo sl.bolniki omejit

Kefir ne smejo pit?

Kefir ne bo skodil, raje se vec gibaj in ne sedi krizem rok.😁😁😁

moraš razločit, 09.07.2022 ob 22:58

Eno je hipo (premalo), eno hiper(preveč) delujoča ščitnica. Za vsako stvar je druga hrana priporočljiva ali prepovedana. Malo si preberi. Za hipo boš dobila ogromno podatkov in navodil, za hiper komaj kaj.

Če iščeš po internetu, je o preveč delujoči ščitnici /hiper/ zelo malo napisanega, malo nasvetov. Tudi če vpišeš hiper, dobiš 10 rezultatov za hipo, enega, ali dva za hiper. Kefir je pri hipo dovoljen. Tudi nemastni jogurt.

New Report

Close