Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kefirjeva kultura

Kefirjeva kultura

Živjo!

Dolgo že sprašujem okoli, pa je žal nihče nima. Bi mi bila morda katera, ki jo ima, pripravljena odstopiti eno kepico? Če bi mi jo poslala po pošti. Hvala in lp!

moje zadnje čase počivajo v hladilniku. bom pogledala, če so še žive 🙂
Če bo jutri kaj kefirja nastalo, ti jih lahko pošljem.

Iz kje pa si? Jaz ti lahkoodstopim kakšno gobico. Sem pa iz Ljubljane.

5rica

Sem iz Zasavja. Zelo bi bila vesela, če bi se dalo poslati po pošti. Bi šlo?

Hvala in lp!

Po pošti bi šlo bojl težko. Jaz imam namreč shranjene gobice v vodi v steklenem kozarčku in transport bi bil malo neroden. Morda bom jaz v soboto tudi kaj v zasavju. Iz kje pa ste? Jaz bom na Savi, če bo vse po načrtih. Kakorkoli, če jih nikjer do sobote ne dobite mi javite na forum in morda se lahko kje dobiva. Če pa vas ali kakšnega vašega znanca zanese v Ljubljano tudi sporočite.

5rica

5rica…se lahko še jaz priporočim?

Si bomo pač na tri dele razdelile in bomo malo počakale, da se gobice razmnožijo:-)jaz jih namreč še nimam veliko, ker so se mi prejšnje pokvarile.Sem pa dobila od mame nove. Torej, če ne misliš delat cele litre kefirja bo dovolj za vse- za začetek. Iz kje pa si?

5rica

Jaz sem jih dobila po pošti: zavite v papirno serveto, namočeno v mleku, nato zaprto v plastično vrečko in v kuverti z zračnimi mehurčki (garantirano preživijo potovanje!). Poslati je pač treba med tednom in ne pred vikendom, da jih dobiš v enem dnevu – toliko za informacijo, da se ne boste mučile in se iskale po celi Sloveniji!

Lp t

5rica, sem iz okolice LJ, ampak se vsak dan vozim v Lj, tako da prevzem ne bo problem.) mislim, da bo ena mala gobica čist zadost za naše potrebe. Kontaktiraj me prosim na mejl: mirjam_sluga@yahoo.com

Hvala za info.

5rica

Poslala sem ti mail.
5rica

Živjo!

5rica, oprosti, ker se ti nisem javila včeraj, nas ni bilo doma, danes pa sem šele zdajle prišla do računalnika. Mi smo ponavadi čez vikend leteči, tako, da nas verjetno niti ne bo doma.

Če si mi pripravljena poslati, da tvegamo kaj bo ratalo, bi jih prevzela na moje stroške. Mislim, da se da tako dogovoriti. Uslugo ti pa vrnem, vsekakor. Če se pa te igre nočeš iti, pa tudi ne bom nič zamerila. Hvala vseeno za tvojo prijaznost. In lep dan še naprej! Sporoči mi prosim kar tule, pa ti napišem elektronski naslov. OK?

Seveda ti bom poslala po pošti. Dala bom kar v en lonček od Biactiva pa bo. Ti bom pa poslala najverjetneje v petek dopoldan. Je to ok?
Javi naslov na e-mail:zvezdy@siol.net

5rica

New Report

Close