Kefirjeva kultura
Po pošti bi šlo bojl težko. Jaz imam namreč shranjene gobice v vodi v steklenem kozarčku in transport bi bil malo neroden. Morda bom jaz v soboto tudi kaj v zasavju. Iz kje pa ste? Jaz bom na Savi, če bo vse po načrtih. Kakorkoli, če jih nikjer do sobote ne dobite mi javite na forum in morda se lahko kje dobiva. Če pa vas ali kakšnega vašega znanca zanese v Ljubljano tudi sporočite.
5rica
Jaz sem jih dobila po pošti: zavite v papirno serveto, namočeno v mleku, nato zaprto v plastično vrečko in v kuverti z zračnimi mehurčki (garantirano preživijo potovanje!). Poslati je pač treba med tednom in ne pred vikendom, da jih dobiš v enem dnevu – toliko za informacijo, da se ne boste mučile in se iskale po celi Sloveniji!
Lp t
5rica, sem iz okolice LJ, ampak se vsak dan vozim v Lj, tako da prevzem ne bo problem.) mislim, da bo ena mala gobica čist zadost za naše potrebe. Kontaktiraj me prosim na mejl: mirjam_sluga@yahoo.com
Živjo!
5rica, oprosti, ker se ti nisem javila včeraj, nas ni bilo doma, danes pa sem šele zdajle prišla do računalnika. Mi smo ponavadi čez vikend leteči, tako, da nas verjetno niti ne bo doma.
Če si mi pripravljena poslati, da tvegamo kaj bo ratalo, bi jih prevzela na moje stroške. Mislim, da se da tako dogovoriti. Uslugo ti pa vrnem, vsekakor. Če se pa te igre nočeš iti, pa tudi ne bom nič zamerila. Hvala vseeno za tvojo prijaznost. In lep dan še naprej! Sporoči mi prosim kar tule, pa ti napišem elektronski naslov. OK?