Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kefirjeva zrna

kefirjeva zrna

Pozdravljeni,

ima kdo za odstopit kefirjevo zrno? Na območju Krasa ali Obale ali Goriške?

Pridem iskat:)

Ker ta Kefirko, ok, bi kupila, samo se mi zdi, da je kar prevelika količina in posledično tudi cena.

hvala

Kupi kvaliteten kefir in naredi svojega doma. Sčasoma boš imela zrnca. Tako sem zasledila na enem forumu. Probala se nisem.

To pa prvič slišim, da se da narediti kefir z kefirja. Pa saj v kefirju ni zrnc? Zrnca se ven pobere. Ve kdo kaj več?

To pa prvič slišim, da se da narediti kefir z kefirja. Pa saj v kefirju ni zrnc? Zrnca se ven pobere. Ve kdo kaj več?
[/quote]

ne in iskreno … močno dvomim da bi tole ratalo, lahko pa probaš 🙂
zrna včasih lahko tudi kupiš … sicer daleč od tebe, ampak imajo jih v biotehniškem centru naklo, trenutnojih nimajo. pa na bolhi ..

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ne in iskreno … močno dvomim da bi tole ratalo, lahko pa probaš 🙂
zrna včasih lahko tudi kupiš … sicer daleč od tebe, ampak imajo jih v biotehniškem centru naklo, trenutnojih nimajo. pa na bolhi ..
[/quote]

Ne, sem malo pogooglala in sicer rata, ampak to potem ni tisti pravi kefir z vsemi blagodejnimi bakterijami. Tako da, hvala. Sem naročila zrna po spletu.

New Report

Close