Kej je zej…
Osmica je kraj kjer se dobro je in dobro pije … …
Pismo … celo leto čakam na našo osmico v Wozl’ni … pa me je zdej zaj*** … Ne smem jest ne pruša, ne šalama … ne pit dobrega vinčka … Porkaduš …
lp, Bgv
Osmica je kraj kjer se dobro je in dobro pije … …
Pismo … celo leto čakam na našo osmico v Wozl’ni … pa me je zdej zaj*** … Ne smem jest ne pruša, ne šalama … ne pit dobrega vinčka … Porkaduš …
lp, Bgv
Ohjej … nestoj. Ravno zadnjič smo nosečnice na unem forumu debatirale prav o tem … tatarski biftek … njamsi … Ob tisti temi se ti kar sline cedijo …
Pa smo se zmenle, da ko bo nosečnost in dojenje mimo bomo naredile en taki velik žur sam za nas … in tam polno teh zadevc .. OD pršuta, šalama, tatarskega bifteka, do vseh vrst sirov in majoneze in vse vse vse vse kar se med nosečnostjo ne sme jest … :)))))))))))))))))))))))))))))))))
He he … se mi zdi, da bomo iz tistega žura prišle vse domov za kako kilo bolj težke … :))))))))))))))
Lp, Bgv
Ma sej ne da tega ne počneva … Hm .. čak … kdaj sva v zadnje … enkrat sred tedna … sam … meni je fino pršlo (itak) … pol me je pa začelo neki pečt … pa sva se ustavla … in … ja ben … mu ni pršlo ne …
Čene pa sva celotno vajo opravila prejšnji petek … tko da nima kej dosti jokat … :))))
Lp, Bgv
Ohjej … Sicer mislim, da po kilih nisem šla dosti gor … mogoče pol kile ali eno kilo … Sam se mi je full nekam razbacil trebušček (full je napet) … pa o prsih da ne govorim (imam občutek, da bom največ kil pridobila ravno tam):((((
Mi je dohtarca zabičala, da se do naslednjega pregleda lahko zredim samo eno kilo … Zgleda, da bo treba mal telovadit … :((((
Lp, Bgv
Ja … sej vem … grozno … obupno … sam enostavno ni šlo več dalje … Sej sva probala, sam ko je gledal moj skremžen obraz … je tut njemu kar dol padel … :))))
Zdej mi pa gor meče … presneta baraba … :)))))) Sej mi je že reku danes zjutraj: “Ti bom že vrnil čez kak mesec, ko boš potrebna ku nevem kaj!” :)))) … hehehe … ja ja … gvišno …
Lp, Bgv