Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kemijski inštitut

Kemijski inštitut

A kdo dela tam? Kakšni so pogoji? Ste zadovoljni?

Nihče tam ne zdrži dolgo. Če sam noče oditi, ga pa ukoknejo.

Meni je v redu.
Pogoji dela so (na nasem oddelku) zelo dobri (oprema, moznosti za izobrazevanje itd.).
Place so znane- si javni sektor in ves koliko dobis.
Je pa en velik minus- odnosi so porazni. Tekmovalnost in egoizem na vsakem oddelku. Redko najdes koga, ki ni blazno vzvisen, ali pa tako ambiciozen, da gre preko trupel. Mene to zelo moti, ce bom kdaj menjala sluzbo, bo to definitivno razlog za odhod.

Poznam samo direktorja. Je OK. Ampak prejšnji je bil boljši.

Še moj podpis pod tole. Napihnjenost in domišljavost nekaterih je višja od tiste, ki jo lahko vidiš pri zdravnikih.

Ni slabo, samo tvegano, da dobiš kak metek v glavo. Mogoče bodo pa sedaj, ko je to prežvečeno, začeli zastrupljati ljudi. Morda s dvokomponentnim strupom, potem se pa jebi ugotavljat, kdo je bil.

Povsem odvisno, na katerem oddelku delaš. Ponekod so zelo delovni, ambiciozni, dostikrat trpijo tudi odnosi (te trpijo dostikrat tudi med vodji oddelkov), se pa najde tudi pravo nasprotje tega. Torej povsem odvisno, na katerem oddelku si (z ostalimi ponavadi itak nimaš nekega stika, tudi znotraj hiše se po mojem feelingu – zaradi prej omenjenih odnosov – bolj malo sodeluje).

Kako je pa v tehničnih službah v primerjavi z raziskovalci?

New Report

Close