Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kengurujcek

Kengurujcek

Pozdravljeni.

Tokrat prvic pisem na forumih. Do sedaj sem vedno prebirala vprasanja in odgovore, nikoli pa se nisem sama sprasevala. Tako da mi kak morebiten zacetniski “kiks” prosim oprostite.

Zanima me, ali imate izkusnje s kengurujcki. Imam namrec 3 mes puncko, ki je zdaj ugotovila, da je svet veliko lepsi iz pokoncnega polozaja kot iz lezecega, pa se ta vikend se odpravljamo na izlet, za katerega vozicek ni primeren. Rada bi ji kupila kengurujcka, pa me zanima, kateri je po vasih izkusnjeh najboljsi – beri najmanj zakompliciran za nosenje, najlazji po tezi, ima naslon za glavo… Jaz sem do zdaj videla (na netu) Tomyjevega (Zanzibar ali Rodeo) in od Mothercarea (3-way carrier) in se zdaj odlocam. Ce pa kdo pozna kakega bolj primernega, sem si pripravljena premisliti. 🙂
Zelo vam bom hvalezna za pomoc pri izbiri.

Ce pa kdo pozna koga, ki ga ne potrebuje vec in bi ga rad prodal, sem ga pripravljena odkupiti, v kolikor je dobro ohranjen oz malo rabljen.

Vnaprej hvala za odgovor.

Mi smo imeli tomiyevega in bili zelo zadovoljni.Lp

Mi imamo Tomyjevega. kupila smoga, ko je imela 3,5 mesece in se ni hotela več vozit v vozičku. V kenguruju pa ni protestirala. No zdaj, ko ima 5 mesecev je nazaj vzljubila voziček, v Tomyu pa je še vedno rada. Kmalu pa ga bo prerasla, ker piše da je od 3 meseca do 9,5 kg (naša jih ima že 8). Za montirat je pa relativno enostaven, ko si ga prvič pripraviš. Otročka ven in notri dajat pa ti bo verjetno kdo pomagal (če si sam je težko pa še otroček se namatra). Mi je pa soseda rekla, da je brala, da ni dobro predolgo imeti otroka notri zaradi nogic. Ne vem točno kaj je stem mislila (mravljinčaste noge ali kaj drugega). Mi je nismo imeli več kot 1,5 h na dan.

Baby Bjorn je odličen.

M

Baby Bjorn – 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} najboljša odločitev!

Mogoce kdo ve kje se prodaja kengurujcke Babybjorn?
Oz. ali ga kdo od vas prodaja? Sem ga namrec pripravljena odkupit.

LP. Danaja21

mi smo imeli od maxi cosi in smo bili super zadovoljni z njim ina žalost smo ga prerasli in ti ga prodamo če te zanima
piši na mejl
lp

New Report

Close