Kenkai protagonist serum
Pozdravljene vse, ki se že pripravljate na poletje!
Do zdaj sem spomladi začela uporabljati Vichyeve proizvode, s katerimi sem bila zadovoljna-so pač dodali piko na i.
Zdaj je povsod oh in sploh reklama za KENKAI PROTAGONIST ki baje zelo dobro deluje na videz pom. kože in je naraven izdelek.
Vse, ki ga imate, prosim napišite pro et contra.
Jaz sem ga prvič kupila lansko leto…uporabljam ga na zgornji polovici nog, vsak drug večer po tuširanju…fino našpricam in potem masiram približno 5 minut (mi vmes kar vroče postane) :)…potem tega ne sperem, ker me ne moti….rezultati: do sedaj se porabila 4 flaške in ni mi žal za noben cent…pri meni se res opazi razlika, saj se mi je ko sem začela jemat kontracepcijske tablete začelo nabirati ogromno celulita….sem nekje srednje aktivna (grem teč 2 krat na teden, trebušnjaki ko je čas), tudi kaj sladkega pojem, popijem pa res veliko vodo…jst sem res zadovoljna…..sem včasih uporabljala Vichyjeve izdelke proti celulitu….koža je bila res mehka, samo učinka pa ni bilo….pa še vse se je pacalo in so se delali svaljčki….je pa verjetno res odvisno od telesa, kaj sprejme in kaj ne……moja kolegica je pa npr. zelo zadovoljna s kavno usedlino…cel dan jo “hranijo”, potem po tuširanju si nanese, oblepi s prozorno folijo in pusti pou ure….mal je res packarije, ampak če si vztrajen ni problema:)
upam da boste uspele najti tudi kaj zase:)