Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek keramične ploščice ala outlet

keramične ploščice ala outlet

Ali je v Ljubljani kje trgovina kjer prodajajo keramične ploščice zadnje kose oz. pakete kar pomeni, da imajo rezlične pološčice samo po paket ali dva in zato so tudi cene bistveno nižje.

hvala za odgovor.

Čip šit keramiko ostanke se da dobit v vsaki čip trgovini …ostalo je v glavnem vse po naročilu…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Matr si ti en nedojeban tip!!!
Najbrž nimaš niti tako širokega spektra v čebuli, da bi pomislil, da kdo dela tudi mozaike, za katere ne potrebuje 100m ploščic.
Povsod blebetaš, kaj, če bi bil včasih kje neviden.

Najbrž nimaš niti tako širokega spektra v čebuli, da bi pomislil, da kdo dela tudi mozaike, za katere ne potrebuje 100m ploščic.
Povsod blebetaš, kaj, če bi bil včasih kje neviden.[/quote]

A se je treba tolk razburjat? Takoj sem pomislil na mozaik…odgovoril sem pa vseeno….da se da ostanke dobit v vsaki ČIP štacuni s keramiko…v salonih pač ne…
In še enkrat se opravičujem svoje nedojemljivo pisanje…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Povsod blebetaš, kaj, če bi bil včasih kje neviden.[/quote]

A se je treba tolk razburjat? Takoj sem pomislil na mozaik…odgovoril sem pa vseeno….da se da ostanke dobit v vsaki ČIP štacuni s keramiko…v salonih pač ne…
In še enkrat se opravičujem svoje nedojemljivo pisanje…[/quote]

A misliš, da so ostanki pločic že po difoltu čip ploščice. Mene pa zanima kaj delaš še kaj drugega v življenju, kod ta si nin stop na monu?

In še enkrat se opravičujem svoje nedojemljivo pisanje…[/quote]

A misliš, da so ostanki pločic že po difoltu čip ploščice. Mene pa zanima kaj delaš še kaj drugega v življenju, kod ta si nin stop na monu?[/quote]
Se že poslavljam, čawči..

dokaj poceni dobiš v Volčji Dragi pri Novi Gorici v njihovi industrijski prodajalni imena tovarne se ne spomnim

Pred kratkim je še obstajal en diskont keramike v Črnučah.Sem pozabila,kako se imenuje,poglej na google.

Evo naslov:Diskont keramike,Cesta 24.junija 23,Ljubljana-Črnuče.

Kako pobrusite koščke ploščic za mozaike?

S tisto mini mašinco za fina dela- nad 10.000 obratov..al pa s šmirglom, če se ti da…

Če koga slučajno zanima,imam OUTLET keramike,priznanih Italijanskih znamk,kot so Mirage,REX,Atlas Concorde,EnergieKer,Marca Corona …..,večino vse 1. klasa!
OUTLET ne pomeni da je sranje roba,temveč da so to OSTANKI,ali pač roba ki gre iz redne prodaje!
Večinoma imam keramiko imitacije lesa ( kar je trenutno zelo moderno ),ter nekaj za zunanje terase!
Kvadrature so med 50 m2 ter 300 m2….
Če koga zanima,lahko pošljem slike za začetek na email!
Pišite za slike na email : infojoze@gmail.com
ali na GSM : 030 636 190
Oziroma si lahko vzorce pogledate v Ljubljani…..

Največja izbira italijanskih, španskih in portugalskih keramičnih ploščic v Sloveniji najdete v salonu keramikaoutlet.si, imajo zares veliko zalogo, vsak teden nove modele, vrhunsko kakovost in seveda vroče outlet cene! Vsekakor se splača preverit.

New Report

Close