Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kerastase šampon

Kerastase šampon

Kupujem Kerastase šampon za mastno lasišče in suhe lase. Tisti, ki ga uporabljate, kako ste zadovoljni z njim? V katerem od frizerskih salonov v Ljubljani je najugodnejša cena za omenjeni šampon?

Jaz sem ga 1x dobila v dar in roko na srce-nič posebnega.škoda €….mi bolj odgovarja Lorealov šampon za 2€(no saj Loreal je v bistvu Kerastase),…mislim pa,da je bil kupljen pri Miču

Jaz sem ga kupila pri Stevotu – je bil zelo drag, predrag!! Ni tolk dober kot je drag – npr. je proti prhljaju ampak meni ga ne odpravi…

sem ga uporabljala ene dve leti, glih tega za mastno lasišče suhe konice in mi je bil vredu. Preden sem ga uporabljala sem si prala lase vsaki drugi, zdaj vsaki četrti dan. Sem pa zdaj spet na navadnem šamponu, ker je kerastase dragi ( nazadnje dala zanj okrog 16 eur, je pa res, da ga imam okoli 5 mesecev).

Meni Kerastase ni bil nic posebnega, (uporabljala sem tistega za volumen), mi je pa zakon Nicky Clarke Hairomatherapy, ne vem, ce se dobi v SLO.

Kerastase je zelo dolgo moj najboljsi prijatelj, ki moje lepe in dolge lase nahrani in jih naredi mehke kot svila. Ni sampona oziroma produkta v Sloveniji, ki bi mi napravil taksno razkosje, kot mi ga ta.
Obstajajo spletne strani, prek katerih lahko narocujete Kerastase ceneje, ni potrebno v Micu v salon.
Bain de force linija (za oslabljene, kemicno obdelane lase) je moja priljubljena linija. Vkljucno z mlekom za konice brez izpiranja. Moji lasje NIKOLI niso bili tako lepi, zdravi, nescepljenih konic in bleseci. Toplo priporocam. Stane veliko, res je. Je pa od vas odvisno, v kaj investirate. Lepi, zdravi in svetleci lasje…prikrijejo tudi druge pomanjkljivosti.

New Report

Close