KERASTSE
To je lasna kozmetika, ki jo lahko kupiš samo v frizerskih salonih-vem, da so jo imeli včasih pri Miču. To je meni osebno najboljša lasna kozmetika in se res vidi razliko ob uporabi teh izdelkov. Cene se začnejo tam okoli 30 evrov za šampon- traja res veliko časa, ker se ga malo nanaša. Žal si teh izdelkov že nekaj časa ne morem privoščiti.
Kerastase se kupi samo v frizerskih salonih, jih je samo 22 v sloveniji, v Ljubljani jih dobiš v salonih:
– MALI,
– STUDIO STARS,
– STUDIO 4
– SALON JERA
– SALON KLARA
– SALON MIRJAM
Ti pa sama prav tako priporočam Kerastase. Katero linijo izbrati je pa odvisno od tvojega problema las in lasišča. Ti bo frizer najboljše znal razložiti
Jaz imam sedaj linijo Bain Force Architecte in sicer šampon, masko in serum.
Namenjena je poškodovanim lasem.
Moje mnenje je vseeno tako ,da lasna kozmetika nikakor ne dela čudežev. Je sicer opazen rezultat po dveh tednih (lase umivam vsak drugi ali tretji dan), ampak jaz vseeno prisegam na striženje konic in vzdrževanje oblike na 4-6 tednov.
Kerastase je verjetn mal boljsa linija kot L Oreal professional in ti so precej cenejsi pa tudi dobri, ce si katera res ne more privoscit je to alternativa. V salonu pa vprasajte tudi za prospekt, je vse fajn razlozeno notri kaj je za kaj. Meni je zadnjic dala od obeh. Sem pa na teh dveh linijah ze zagotovo 10 let.
Se pridružujem tistim, ki pravijo, da je to verjetno najboljša lasna kozmetika. Meni osebno naj njihova zadeva pa je maska Age recharge; sem jo uporabljala predvsem, ko sem se še barvala. Je sicer res draga, ampak vredna vsakega centa.
Dobre izkušnje imam tudi z ostalimi izdelki te linije (poskusila verjetno vse), razen s Chrome – na mojih laseh ni bilo videt nobenih sprememb.
Jaz rada odstejem za lasno kozmetiko, saj imam nikakve lase. Meni osebno Kerastase ni nic posebnega, Poskusila sem jih kar nekaj in nikoli ni bilo kaksnega vidnega ucinka. Moram pa rect, da tudi druge (drage) znamke niso nic boljse. Trenutno uporabljam Pureology za volumen. Edin, ki mi je ostal v dobrem spominu, je bil sampon Nicky Clarke Hairomatherapy za tanke lase, pa ga ze dolgo ne morem vec dobit.
Čudežev res ne dela, je pa res, da odkar uporabljam Kerastese (kakšno leto), nimam več prhljaja. Prej pa non-stop! Kakšen mesec vmes po kuri je bil mir, potem pa spet. Zdaj teh težav nimam več. Nisem pa rešila težav z zamaščenostjo las. Prati si jih moram vsak drugi dan. Tukaj Kerastese ni naredil nič, ampak verjetno šampon te moči pač nima. Jaz ga dobim po 20 evrov v Dobovi. Imam 40 let in kupujem šampon za zrele lase.