Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Keratinsko vihanje trepalnic

Keratinsko vihanje trepalnic

Razmišljam, da bi si privoščila keratinsko vihanje trepalnic.
Imam ravne in dokaj svetle trepalnice, ki si jih skoraj vsako jutro viham, a je učinek žal opazen samo dobrih 5 minut. Vihanje trepalnic se mi zato sliši kot odlična ideja, a priznam, da me je kar malo strah. Sem šla že na testiranje in nisem alergična na nobeno od sestavin, a vseeno me skrbi, kaj če bi šlo kaj narobe med postopkom ali če bi moje telo vseeno slabo reagiralo. Je katera od vas že kdaj poskusila in kakšne so izkušnje?
Najlepša hvala za vse odgovore!

Hejla 🙂
Jaz uporabljam serum (maskaro) za treplanice od luxfactorja. Je sicer malce dražja ampak je vredna vsakega centa, pa še zraven ti krepi trepalnice 🙂

Se strinjam s predhodnico … vihanje trepalnic je sicer OK ampak ne zagotovi dolgoročnih učinkov kot če nekaj časa uporabljaš serume. Poskusi njihov serum in se potem odloči, če še vedno želiš vihanje. 😉

Po parih tretmajih keratinskega vihanja trepalnic sem iskala bolj dolgoročno rešitev za moje obupne trepalnice in sem našla tvoj komentar … Mi lahko morda poveš koliko časa traja preden so vidni rezultati?? Sem ga že naročila ampak sem že neučakana

Lp Janja

Po parih tretmajih keratinskega vihanja trepalnic sem iskala bolj dolgoročno rešitev za moje obupne trepalnice in sem našla tvoj komentar … Mi lahko morda poveš koliko časa traja preden so vidni rezultati?? Sem ga že naročila ampak sem že neučakana

Lp Janja
[/quote]

Živjo! Ja, seveda. 🙂 Pri sebi sem prvič zares opazila spremembe že po dveh tednih.

Če je usposobljen izvajalec te nima bit kaj strah glede postopka vihanja trepalnic 🙂 Seveda močno odsvetujem kakšno, ki ti bo to “doma” zrihtala, ker se ponavadi ne držijo nujnih higienskih standardov in so lahko posledice hude.

Sama obiskujem Monin lepotni kotiček. So v Ljubljani nasproti zaloške in res perfektno izvedejo storitev! Tudi na spletni strani imajo zelo lepo spisano vse o tem postopku – https://monin-koticek.si/keratinsko-vihanje-trepalnic/

Serumi so pa ponavadi samo “hype” in meni (na žalost) niso bistveno učinkovali. Upam ,da sem ti olajšala odločitev!

Če je usposobljen izvajalec te nima bit kaj strah glede postopka vihanja trepalnic 🙂 Seveda močno odsvetujem kakšno, ki ti bo to “doma” zrihtala, ker se ponavadi ne držijo nujnih higienskih standardov in so lahko posledice hude.

Sama obiskujem Monin lepotni kotiček. So v Ljubljani nasproti zaloške in res perfektno izvedejo storitev! Tudi na spletni strani imajo zelo lepo spisano vse o tem postopku – https://monin-koticek.si/keratinsko-vihanje-trepalnic/

Serumi so pa ponavadi samo “hype” in meni (na žalost) niso bistveno učinkovali. Upam ,da sem ti olajšala odločitev!

New Report

Close