Kernel
Pozdrav!
Ne vem, kaj se zadnje čase dogaja… sem čisto na robu. Danes mi je (spet) Windows javil: Kernel 32 je vzrok za splošno kršitev zaščite v modulu USER.exe, še prej pa, da se je pojavila težka, izjemna napaka, tako da sem morala rač. ponovno zagnati. Kaj se dogaja? Je lahko kakšen virus, ali kaj? Od programov, ki sem jih nazadnje dobila imam samo Kaazo, če bi bil v tem problem?
Prosim, če kdo ve, naj mi pomaga!
Hvala že vnaprej!!!
Kazaa je kar dober spyware :)) kernel32.dll upravlja s komunikacijo med CPU in pomnilnikom, torej če imaš napako v kernel32.dll lahko samo še formatiraš, MOGOČE ti uspe brez formata, če samo še enkrat iste Winse čez posnameš čez te sedanje, samo večinoma ne deluje, tako da je edina šansa FORMAT C:
Vzrok? Lahko virus, samo malo verjetno. Najbolje to opišeš z besedama: *SHITT HAPPENS*
Hvala, kako se pa to naredi oz. kaj potrebujem za to?
Preden se lotiš formata odpri še dosovo okno in odtipkaj sfc/scannow (sfc/now)
To ti preveri če so kakšne sistemske zadeve pofedlane. Včasih pomaga.
Poglej pa si še post
Hvala, hmmm!
Kaj pa se zgodi v primeru, da se to še večkrat zgodi in da tega ne popravim?
Hja, če zadeve ne popraviš potem se pač navadiš živet s temi zoprnimi napakami in moliš, da se sistem ne bo sesul ko 5 ur tipkaš, vmes pa pozabljaš shranjevati.
Upam, da si me to vprašala.
Skratka, pametno je skrbet, da se sistem ne “usuva”, tudi tistih par uric za format in ponoven setup ni odveč. Se pa s časom navadiš, da na računalo ne inštaliraš prav vsake neumnosti, pa še nekakšen občutek dobiš, kaj je ti ga bi znalo biksat.
Jaz sem nekaj let nazaj sigurno vsak mesec tipkal format c:, zdaj hvalabogu največ 1x letno 🙂
Pri meni je še sedaj isto 🙂 To pa zato, ker se veliko z raznimi programčki za tweakanje ukvarjam, pa še overclockan sistem mam, pa so potem problemi…
Najprej samo Winse še 1x čez te posnemi. Samo v DOSu daš d: (če je to tvoj CD-ROM) in potem setup.
Forum je zaprt za komentiranje.