Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kero kremo za mami?

Kero kremo za mami?

Žiiiiujo usem……. moja mami ma neki čez 50 let (sej ne smem napisat kolk točno, hihihihi) pa bi ji rada za rojstn dan kupla eno kremo za zrelo kožo, a vete proti gubicam pa to, da bi bla spt mlada, hihihi. A mate kako idejo, kaj naj vzamem?
Ena njena prjatlca prau da uporabla neko luxfaktor kremo, sam jst tega nč ne poznam in sm mal sketpična kaj vzet. Rada pa bi da bo mami ful srečna in zadovolna ku dubi daril, no. Huaaaaala!!!

IQ care, nova rec na trgu… Temelji na maticnih celicah mladega grozdja in hialuronske kisline, dodano karitejevo maslo in rastlince. Brez parabenov, brez alergenov in umetnih barvil. Meni po dolgem casu odlicna kolekcija dnevne, nocne kreme, seruma in tonika za ciscenje. Celo brazgotina po nesreci je skoraj izginila, da o anti age ucinku ne govorim. Vec na http://www.iqcare.si/

Mlada gospodična,

že nekaj dni se spravljam napisati vam to sporočilo in ne morem mimo dejstva, da vas ne pobaram malo zaradi slovničnega pisanja. Verjamem, da sem po letih bližje vaši materi kot vam in zato se vam bo to zdelo kot medgeneracijski prepad, ampak morala sem omeniti. Naj vas to ne ujezi, lepo prosim.

K sporočilu sem se pa spravila, ker sama že 2 meseca uporabljam Lux – Factor kremo proti gubam in vam lahko pomagam, če se še niste odločili za nakup. Kupila sem jo, ker imam nekaj gubic okoli oči in na čelu. Kožo mi lepo navlaži in tudi napne, tako da gubice res niso več tako vidne. Seveda jih nobena krema ne bo kar izbrisala, ampak njihov videz pa je lepo omilila. Če je še niste kupili, vam jo lahko priporočim za mami.

Prijeten pozdrav,

sivanka

sivanka, kaj pa je to za ena krema? a se jo dobi v dmu? cena?

noooo, jst sm kupla to kremo za mami, mislim no, njena frendica jo je naročila. dobi se jo internetu, vtipki luxfactor 4d in boš najdla. mislim pa da se je ne dobi v dmu in tko v trgovinah, zato sm jo jst morala na netu narocit.

Priporočam regenerativno nočno kremo Herbio, ki je res odlična in naravna.
http://www.herbio.si/vitaminska-nocna-krema/37-regenerativna-vitaminska-krema.html
Trenutno je celo znižana 🙂

Majcika, a bi lahko vprašala mami za mnenje, kako se ji zdi? Če je zadovoljna s kremo in če bi si jo npr. sama spet kupila? Jaz bi rabila nekaj za dan in noč, ampak da ne bi bila pretežka in bi se lepo mazala. Ostale omembe na forumih so kar dobre, samo bi se rada prepričala, preden jo kupim.

FreyaMay, ta krema izgleda super, ampak je samo za nočno uporabo in pogojno čez dan za zelo suho kožo. Jaz imam mešano kožo, ki se precej sveti po čelu in bi rabila nekaj lažjega. Hvala vseeno za priporočilo. 🙂

Učer sm uprašala mami, prau da ji je všeč pa da bi jo tut sama kupla. Me je že spraševala kje jo lohk nabau ko ji bo zmankal, hihi. Rekla je da je zadovolna pa uporabla jo zvečer in zjutri preden se namaže. Men se zdi da ma man gubic, pa nekak lepš zgleda, nekak mlajš. Ona prau da koža zdej kr žari pa da ji krema ful odgovarja.
Ne vem, poglej še mal na njihovo spletno pa boš vidla.

Pa vam dejansko ta Lux factor pomaga, ali gre tole bolj za reklamo po forumih (vsaj ti Majcika jo verjetno reklamiraš, kajne) 🙂

Jaz priznam, da sem padla na reklamo in vse tele estradnice so me nekako prepričale v nakup, saj nisem mogla preživet dneva, da mi ne bi kakšna reklama kje skočila. Ampak sem bila strašno razočarana.

Po pravici povedano se mi bolj obnesejo kreme iz lokalnih trgovin… Tale pa mi popolnoma zamasti kožo cez noč, v parih dneh sem posledično dobila mozolje (jih sicer nikoli nimam), res neverjetno… Bi lahko malo več denarja zmetali v sestavine kot reklame… Pač tipična ameriška fora in me seveda pademo na to (no vsaj jaz).

Skratka – Lux Factor 4D – hvala, ampak ne hvala… Ni nič boljša kot kreme za 2-3eur oz. je še slabša kot te…

sem bila skeptična, ko sem poskusila s kremico Lux factor, glede na to, da imam občutljivo kožo, ki ji marsikaj ne ustreza…vendar lahko rečem, da sem res zadovoljna, koža je lepša in res vidno napeta…vsaj zame je to kremica, pri kateri bom ostala. je pa res odvisno od vsake posameznice. mene je mogoče še dodatno prepričalo, ker je garancija vračila denarja, če z izdelkom nisi zadovoljna.

gorenjka57, se pridružujem vašemu mnenju.. tudi jaz sem kremo kupila z rahlim strahom, saj je moja koža pri 60-ih že kar veliko preživela, poleg tega pa imam že približno 10 let takšne in drugačne probleme s suho kožo, ki se še poslabša zaradi alergijskih reakcij na določena živila. No, da ne bom dolgovezila, mene je krema prepričala. Kože kot 20-letnica vem, da ne bom imela nikoli več, a se mi vseeno zdi, da je na pogled veliko lepša, pa še suha ni več toliko. Lp

Ali hočeš, da mama misli, da jo imaš za staro?

Moja mami uporablja eno od Eveline – embalaža je zlata krogla. nisem prepričana kako se imenuje, mogoče Kaviar, jo je pa dobila v Tuševi drogeriji in je baje ful zadovoljna.

Kupila sem mami za rojstni dan kremo perle bleue, ki je lepo zapakirana, torej je odlična za darilo. Vsebuje snežno algo, ki odlično reducira globoke gube. Nabavi se pa tukaj http://magic-lepota.eu/order/

priporočam ti naravno kremo, ki vsebuje snežno algo. Krema ima inovativno formulo in ni alergična, pa jo lahko kupiš prav tukaj http://yourperlebleue.com/386/lepota/perle-bleue-formula-3-n-nh-2-wm/

Tisto s parabeni, ki povzročajo raka.

perle bleue ne vsebuje parabenov… krema je narejena samo iz sestavin naravnega izvora.

Pozdravljene, jaz že nekaj časa uporabljam Lux Factor kremo in sem zelo zadovoljna. Moji koži zelo odgovarja, je bolj napeta in nahranjena – še posebno zdaj v mrzlih dneh, ko potrebuje koža še več zaščite. Tudi gubice so manj izrazite, kar je pa samo še dodaten plus 🙂

Zanima me, če kremo uporabljaš samo en mesec in jo zavržeš ali jo porabiš do konca. Osebno me zelo moti, da ima zgolj 1 mesec rok trajanja in potem naj tako hitro zavržem kremo za 30€ in kupim novo. Po pol meseca rezultatov še ne opažam.

Zanima me, če kremo uporabljaš samo en mesec in jo zavržeš ali jo porabiš do konca. Osebno me zelo moti, da ima zgolj 1 mesec rok trajanja in potem naj tako hitro zavržem kremo za 30€ in kupim novo. Po pol meseca rezultatov še ne opažam.
[/quote]

Ne, seveda je ne zavržem po enem mesecu, porabim jo do konca in potem naročim novo. Moji zreli koži super odgovarja, jo pa res redno uporabljam vsak dan. Je pa vsaka koža drugačna, morda bodo pri tebi malo kasneje rezultati, ali pa jih sama še ne opaziš.. Tudi jaz jih nisem, kar naenkrat so ljudje pričeli hvaliti moj izgled in kožo in potem sem postala še sama pozorna na spremembe 🙂

Jaz sem za mamo naročila dnevno različico omenjene Perle Bleue in je ful zadovoljna, ob naslednji priložnosti bo dobila isto 🙂

Kje pa lahko najdem več info o tej kremi, Perle Bleue? Na spletu ne morem… Je res naravna?

Ne spoznam se na te zadeve, ampak so sestavine najbrž v redu. Kolagen, makadamijevo olje…

Meni pa perle bleue ni ustrezala in moji sestri tudi ne… Zgleda imava podoben tip kože in obema bolj paše lux factor.

Se strinjam…jaz jo uporabljam en mesec…kaksnih posebnosti ni…so pa mi zacele po malem izpadati trepalnice…imam ze celo zivljenje goste..mocne in dolge…mislim da krema vsebuje kaksno sestavo ki ocitno povzroca tudi to…mogoce bi morala paziti na ta predel okoli oci…lp

New Report

Close