Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kerrock v kuhinji

Kerrock v kuhinji

Ima kdo kuhinjski pult in pomivalno korito iz kerrocka? Ste zadovoljni? Koliko stane?

Hvala za informacije.

Jaz imam pult in stensko oblogo iz kerrocka. Čiščenje je enostavno, res pa je, da nimam preveč občutljive barve. Paziti je treba, da se ne odlaga nanj kakšnega lonca z vrelim oljem in na udarce je občutljiv. Ko se naberejo manjše poškodbe, ga je možno prebrusiti in spet je kot nov. Korita nisem želela, se mi je zdelo preveč delikatno za čiščenje in vzdrževanje. Tako imamo korito iz inoxa. Meni ni žal, čeprav kerrock ni bil poceni.

Podobno je pri mojih starših. Kakšnih poškodb še nisem opazil, pa je že vsaj 20 let – res pa je pult enkrat počil, ker je bilo slabo zasnovano. SO popravili.
Temnomodro lisasto… pa kar OK izgleda. Je bilo pa kar drago, če se prav spomnim.

Podobno je pri mojih starših. Kakšnih poškodb še nisem opazil, pa je že vsaj 20 let – res pa je pult enkrat počil, ker je bilo slabo zasnovano. SO popravili.
Temnomodro lisasto… pa kar OK izgleda. Je bilo pa kar drago, če se prav spomnim.
[/quote]
Jaz sem ga uspela že malce poškodovati, ampak ni moteče. Na rob pulta mi je padla posoda in je nastala manjša vdrtina. Pa kakšna raza od noža se že najde. Ko bo čas za zamenjavo kuhinje, bomo pa še pult malo obnovili. Sicer pa iz kerrocka sedaj precej delajo tudi kopalniške umivalnike. Stal me je pa skoraj toliko kot leseni deli kuhinje.

New Report

Close