Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek keune barva za lase

keune barva za lase

jutro!

Uporabljam barvo za lase od keune-blond kakšno leto in pol.Iskreno povedano ta barva las ne poškoduje,ampak nenormalno se hitro spere dol in to je na koncu vrženi denar vstran.
Zanima me,če tudi katera od vas uporablja to barvo.Morala bom zamenjati drugo znamko barve,saj bi rada imela lepo in obstojno blond barvo.
Mi lahko katero priporočate?

hvala

Jaz uporabljam srednje blond in sem zadovoljna. Je pa res, da se zaradi narastka barvam na tri tedne, lase pa operem največ dvakrat na teden (imam zelo suhe in večkrat ni varianta).

to pa se barvaš zelo pogosto.Kaj se barvaš sama ali v salonu?jaz se na dva meseca,ker drago plačam

Sama.

Jaz jo uporabljam in sem po vseh preizkušenih najbolj zadovoljna. Izpirajo se vse, bolj pogosto kot si umivaš lase, prej se izpere.

Živi in pusti živeti

Barvam se že 10 let in meni najbolj odgovarja Syoss – res se dolgo obdrži! Če imaš težave s spiranjem barve, to morda ni problem v sami znamki oz. kvaliteti barve ampak tvojih laseh –> permanentna barva “sleče” las, prav tako blanžiranje, zato se barva pri tako poškodovanih laseh ne obdrži dolgo…svetujem ti, da se nekaj časa poskušiš barvati s “semi-permanent” barvo, ki deluje na drugačen princip, dokler se ti lasje ne popravijo…se bo najbrž obdržalo dlje.

Barva se izpira zaradi neprimernega in nepravilnega barvanja in napačne uporabe hidrogena, zato las ostaja odprt in pigmenti gredo hitro ven.

Syoss…. mmm super, največji shit od barv. Verjamem da je obstojna, sej je tudi verjetno polna tekstilnih pigmentov…. kako dobra je za las je pa druga stvar.

New Report

Close