Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KFC tudi v Mariboru

KFC tudi v Mariboru

Franšizne restavracije Kentucky Fried Chicken so prisotne že v vseh naših sosednjih državah. https://www.vecer.com/veriga-s-hitro-prehrano-kfc-prihaja-v-maribor-6317308

Upam, da ne bodo navite cene za piške

Spet bo zanimivo gledat in brati razne komentarje, kako je hitra hrana zanič. Restavracije pa polne. Kot recimo v McDonaldsu :))

Takoj ko ga odprejo pičim gor. Tako božansko pekočega pohanega piščanca (chili) nisem jedel nikjer. Sem ga probal doma narediti a ne vem ali dajo chili v drobtine ali meso napajcajo. Doma mi ni uspelo. Za prste polizat!!!!!

To pa verjamem da bo dobro, pa skor ziher bodo papcali tudi taki, mmmmmm kako bo dober tistim,mmmmmmm ki zviška gledajo na domačega pohanega tko doma s kmečko prilogo.Mmmmm kolk bo ta boljši.
Ne, ne saj verjamem ziher bo dober!

jao, na monu ste res sami debili, vključno z avtorjem članka

tak razpis je bil že pred leti za ljubljano, pa potem ni bilo nič iz tega

kar je škoda, ker nujno rabimo vsaj en kfc

Je podobnega tipa v KFCju kot v McDonaldsu. Samo dobiš večji paket piščanca, ki je dober.

Iz domačih sestavin ti tega nikoli ne bo ratalo naredit. Za ojačevalce okusa si že slišal?
Pa madona, no, v Sloveniji imamo vsaj še približek prave hrane, folk pa navali na industrijo z drugega konca sveta. V tovarni vzrejeno, v tovari predelano in prepeljano sem. Navali, neumni narode!
Boljšega še nisem jedel!

KFC enačit z McDonaldsom je neumnost. Ker sta dejansko svetove narazen… Ampak pametni so itak najbolj spet tisti, ki zadeve ne poznajo. Slovenceljni pač.

Dober tek.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2999689/The-35-day-life-KFC-chicken-shed-34-000-birds-Documentary-reveals-conditions-23-million-birds-fast-food-chain-uses-year-kept-in.html

Ja dober tek tudi tebi. Ali si slučajno mislil da kure od perutnine ptuj uživajo na širokih travnikih, vsako posebej božajo in dobi pesmico za lahko noč?

Kakšno zvezo imam pa jaz s perutnino Ptuj? Ima Perutnina ptuj svoj fastfood, kjer jem?

Kakšno zvezo imam pa jaz s perutnino Ptuj? Ima Perutnina ptuj svoj fastfood, kjer jem?
[/quote]

Pravzaprav ima. Na tržnici imajo svoj prostor, kjer vrtijo piščance…. Lahko ješ tam ali odneseš domov.

Pravzaprav ima. Na tržnici imajo svoj prostor, kjer vrtijo piščance…. Lahko ješ tam ali odneseš domov.
[/quote]

Sem delala reklamo zanje? Ne razumem, od kod zdaj to.

New Report

Close