Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kia ceed sw

kia ceed sw

Kaj menite o tej znamki avta?

Katera znamka telefona se ne sme uporabljati v Kii?

Nokia!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Hvala ne potrebujem telefona.

Sodelavec je imel prej A4 in bil totalno nezadovoljen, potem je “začasno” kupil omenjeno Kio in jo ima še sedaj. Pravi, da je zelo zadovoljen z njo. Dobiš dosti za svoj denar. Tudi ena sodelavka je pred kratkim nabavila Kio, le da trivratno in tudi ne more prehvalit. Če te ne moti poreklo, mislim, da je dober nakup. Tudi jaz sem včasih imel korejca, sicer Hyundai in bil zelo zadovoljen, majhna začetna cena, majhni stroški vzdrževanja, narejenih ogromno km (blizu 500.000) in me nikdar ni pustil na cesti.

Tole je za zjokat, taka nakladancija…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Tole je za zjokat, taka nakladancija…[/quote]

No DRRR ko tok veš o vsem. Pa ti povej kateri avto je najboljši. Tud Nemci niso kaj prida vozila. Kar ti ponujajo pri nakupu je poden od podnov. Pri ostalih dobiš vse v paketu. Ne potrebuješ doplačil.
Sem bil priča ko je sosed kupil nov Mercedez se z njim pripeljal domov pred blok. Žal mu ni več vžgal, šla je elektronika. In je bil dober teden brez avta. Ne mi tle nakladat čez Francoze, Korejce in ne vem kaj še zraven. Vsak avto se pokvari tolk o tem.

Se pravi kupuješ nov avto in nočeš popolnoma ali skoraj nič problemov oz. okvar…al se pa bojiš da ne boš bankrotiral od dodatnih stroškov…al pa hočeš največ za najmanj keša…

Vse našteto so tipična mišljenja ljudi ki pojma nimajo o avtomobilizmu nasploh…

Zdej se pa zjasni kaj bi rad od avta oz. zakaj si se zapičil v Kio oz. kdo ti jo je uturil…

Ti garantiram da so takele nepremišljene naložbe popolnoma neracionalne…še posebej pa finančno katastrofalne…

Spodaj si mal preberi o AR 159 SW. Temu se reče avto…

Žal ne potrebujem avto z velik konjskimi močmi. Italjanska vozila mi niso priljubljena od nekdaj. Tako, da me z AR ne boš prepričal žal. Veliko sem slišal kako tud makaronarji crkujejo kot po maslu.
In nisem moški, ki bi se postavljal pred ženskami kok hud avto imam. Men je važno, da se vozim, ne dirkam in plačujem kazni.
Italjančka ponujam svojim prijatlom ne pa meni.

Ti si pa poln predsodkov…zate je trabant…

Zate Fiat 126

Matr si pameten. Že od dosti ljudi sem slišala, da so zadovoljni s Kio. Če bi bila Kia tako sranje, potem ne bi brali tudi pozitivnih mnenj, se ti ne zdi?

Najbolj mi grejo na ku…c tipi, ki menijo, da so najpametnejši in da je samo ena znamka avtomobila ok. Avto je zato, da se pripelješ od točke A do točke B, to se pa lahko tako s trabantom kot s fiatom 126 :)))).

Znamka je marsikatera dobra…grobo gledano…če se človk spravi v detajle, pa hitro pride do dveh ali treh firm, ki se generalno gledano, splača kupit.

Če ste pa obsedeni z novim plehom, pa itak ni pomoči…vsi mislite kolk boste prišparali ker ne bo popravil (kar spet ni nujno) in kasko, v bistvu se vam pa še sanja ne kolk fuknete keša skoz okno…in se vozite v GAJBAH, namesto v avtu, ki je totalno neprimerljivo boljši v vseh pogledih…za pol manj denarja seveda…

Znamka je marsikatera dobra…grobo gledano…če se človk spravi v detajle, pa hitro pride do dveh ali treh firm, ki se generalno gledano, splača kupit.

Če ste pa obsedeni z novim plehom, pa itak ni pomoči…vsi mislite kolk boste prišparali ker ne bo popravil (kar spet ni nujno) in kasko, v bistvu se vam pa še sanja ne kolk fuknete keša skoz okno…in se vozite v GAJBAH, namesto v avtu, ki je totalno neprimerljivo boljši v vseh pogledih…za pol manj denarja seveda…[/quote]

Lej sem šel pogledat na spletno stran Alfe Romeo. Žal ne dam za avto 27,000€. So navite cene, ker je samo pleh in plačaš za znamko vozila. Ko je garancija mimo potem pa vsa elektronika stane tok še na koncu avto ni vreden Pleh je pleh. Sodelavec je imel AR 159. Po pol leta jo je prodal, ker so se pojavlale napake. Grancije nekaj krijejo nekaj pa ne.Sem prevozil dosti avtomobilov od nizko cenovnih do visoko cenovnih. Kar je nad 25,000€-vri je navita cena. Potem ti ponujajo razne popuste in ne vem kaj še.Potem pa ti še hočejo kaj ponudit in prideš na isto ceno kot v štartu. Vsak si izbira svojo znamko vozila. Moraš tud probat ostala vozil ane samo ostat pri eni znamki.
Lp.

Več kot 7-8.000 eur za katerikoli avto dat, je itak budalaština največja…

Za tok sploh ne pogledam za avto. Dam do 18,000 več ne, ker je precenjeno vozilo. Saj je brez veze karkoli z teboj debatirat. Tebi je samo Italjanski trg dober. Za druge znamke pa kar kritiziraš kok so slabe in se kvarijo. Tud tvoje znamke se zelo kvarijo. Je imel sodelavec AR 159, jo je čez pol leta prodal same težave na njem NOVO VOZILO tolk o tem.
Naj bo katere koli znake vozila, vsa vozila imajo določene napake ali okvare.
Lp.

Drakson, malo poglej še po tujih forumih. Mislim, da boš našel veliko potrditev za svojo odločitev. Kia ce’ed se zelo dobro prodaja, ne le pri nas.

Enaki predsodki, kot zdaj (pri največjih zadrtežih) veljajo za južnokorejske avte, so pred par desetletji veljali za japonske, čez par let bomo takole pljuvali po kitajskih.

Avto je dober in lep. Poznam tri lastnike in vsi so izjemno zadovoljni. Eden je prej vozil mercedesa.

Hvala za informacijo! :-)))).

Metulka, lahko pripneš kakšen link? Tudi mene zanima.
Hvala :).

Če na googlu vneseš kia forum, ti bo ven vrglo malo morje zadetkov. Fajn je, če znaš nemško – ker britanski avti najbrž niso ista proizvodna linija. Jaz za svoj avto vedno pregledam nemške forume in res izvem skoraj vse že iz starih tem.
Ocene avtov: kia ceed users reviews

hmmm… kia, mogoče so se kej popravl, mogoče ne, moje izkušnje s korejci… 3 leta star avto, menjava starterja 2x, menjava vzmeti 1x, menjava pumpe za bencin 2x, nabiranje deževnice v vratih pritljažnika,brez da bi bila kdaj poškodovana, crkovanje elektronike, menjava hladilnika 1x etc. skratka… boljš nemc, francoz, italijan ali američan kt korejc, japonci še gredo no

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Nemci …hmmmmm…. moj sodelavec je imel Opel Vectro in je vedno pravil, da ga že vsi poznajo na servisu kot bi bil tam v službi. Ko je potekla garancija jo je prodal in kupil Hondo Accord, ki jo ima že tretje leto. Mehaniki pa ga sploh ne poznajo, čudno ne……

New Report

Close