Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kia proceed – ima kdo ta avto?

kia proceed – ima kdo ta avto?

Tam letnike 2007,2008,2009. Kako je s temi avti? Se splača kupit rabljenega za 5000-6000? So dragi rezervni deli?

lp, teja

mam, ja

jaz bi pogledal z akakim novejšim, sploh ker novejši imajo 6 stopenjske menjalnike (vsaj večina naj bi ih mela), pa ISG sistem (start stop)
to je zlo uporabno ker so motorji malčk žejni crknejo pa ne

pa če bopš kupla od 09 naprej bi še vedno morala met garancijo na menjalnik in motor (pazi glede servisov zastran garancije)

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Na forumu (avtomobilizem.com) imas ogromno napisanega o tem avtu. Pa ce ste navajeni udobja, pri tem avtu, to gre pozabiti. Avto je precej, oziroma zelo trd, na racun lege na cesti. Pri nas pa je ze avtocesta, ponekod problem. Prav tako so sedezi zelo trdi, kar mu dam mocen minus, glede na to da je ze podvozje trdo. Drugace je avto lep in kaksnih vecjih okvar ni, prav tako je notranjost kvalitetna. Ceprav nekje malo prevec plasticna deluje.

če tvoji dohodki niso iz JU/JS potem KIA – OK
Sicer pa davkoplačevalski denar zapravi za SVN Twinga

Moj prvi cee’d je bil star dve leti, sicer pa letnik 2008. Imel sem ga štiri leta, nato sem kupil zopet dve leti starega. Imam ga še danes. Zadeva je b.p. Nikoli nisem imel težav, le reden servis in nič drugega. Glej le to, da kupiš avto z veljavno garancijo, da ne bo nepotrebnih morebitnih stroškov. Sicer se avto pelje za ta denar zelo prijetno, meni se zdi ravno prav trd in hkrati udoben, da ga lepo čutiš na cesti in da ne plava kot kakšen francoz. Je pa glede trdote marsikaj odvisno od gum, nekateri imajo predvsem na trivratnih pro-cee’dih zelo velike valarje, ki naredijo avto za moje pojme preveč trd. Se pa zdi, da so kupci cee’dov v osnovi umirjeni in racionalni vozniki, tako da niso avtomobili tako razjahani kot kakšni bolj nastopaški modeli kakšnih drugih znamk.

Tut moj je fuul zadovoljen s svojo pro ceedko l.2011, dizel, ima jo 3 mesece, pa vsak dan z njo naredi 160 km.

Meni deluje pro_cee’d precej oziroma zelo frajersko – upam, da ni tvoj tako fuul zadovoljen z avtom, ker se tako očitno punce obračajo za njim oziroma njegovim avtom.

Percepcija lepote je zelo subjektivna. Je pa res, da če postaviš na oder Kio izpred desetih let in kakšno izmed današnjih, je razlika v obliki in lepoti opazna z lune. Pri golfu skorajda ne veš, kateri je novejši. Po tej plati je Kia naredila v zadnjih letih dejansko velike korake. Sicer pa, če že skoraj vsi uporabljamo Samsunge, pa smo včasih Nokie, zakaj ne bi vozili še Kije, saj je ta na avtomobilskem področju naredila prav tako velik korak kot Samsung pri telefonih. Meni so po obliki Kije dejansko zelo všeč, si pa cee’da ne lastim. Zato ne jemlji mojega mnenja pri odločitvi preveč resno in vprašaj nekoga, ki ga res ima.

New Report

Close