Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kia sportage

Kia sportage

Zivjo banda.
Zdaj imajo nekakšno akcijo australian open. Jo je kdo kupil v zadnjem času? Kako ste zadovoljni? V kateri avtohisi imate dobre izkušnje? Glede financiranja novega avtomobila… Se da pri prodajalcih se kaj izpogajat, kakšen popustek, kakšne so vaše izkušnje?

O tem, ali je Sportage dober ali ne, ni za moje pojme nobene dileme. Končna cena je pa, vsaj po mojih izkušnjah izpred dveh let, odvisna tudi od pogajalskih sposobnosti. Če je avto na zalogi, imaš pa dejansko večji manevrski prostor. Jaz ti predlagam, da obiščeš dva ali tri trgovce in se obvezno ustaviš še pri uvozniku v KMAG salonu v BTC. Tam imajo na zalogi največ avtov, če si slučajno v precepu glede opreme ali tega, kako deluje določen tip opreme, oblazinjenja ali barvne kombinacije v živo.

Poglej si tole
https://www.youtube.com/watch?v=xOKeE4MARNQ

Ne vem. A hočeš imeti avto, ki spominja na davljenje športnikov v dimu velikih avstralskih požarov? Vse za dober biznis?

A zdaj bomo pa moralizirali? Saj ni kriva Kia za avtstralski požar.
Sicer pa moje skromno mnenje: Sportage se splača kupit, saj je to tip avta, ki ga tankaš in voziš. Mi ga imamo že skoraj 10 let in ni z njim nobenih težav, pa ima konkretno čez 270.000 prevoženih kilometrov. Po mojem boš zadovoljen.

Sportage je druga najbolje prodajana Kia na slovenskem trgu, takoj za ceedom. Že zgolj, če sodiš po tem, je jasno, da gre za dober avto. Pa tudi dejansko jih vidiš veliko na cesti. Jaz še nisem slišal omembe vrednih kritik.

New Report

Close