Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KIA uradni servis

KIA uradni servis

S katerim uradnim servisom ste najbolj zadovoljni pri rednem servisiranju oz. takšnih in drugačnih popravilih (iz naslova zavarovanja npr.) pa da se omejim na osrednjeslovensko in gorenjsko regijo.

Nasmeh d.o.o. – Kranj
http://nasmeh.kia.si/o_podjetju.html

Z njimi imam zelo dobre izkušnje, znajo svetovati, se držijo dogovorov. Morda daš kdaj kak evro več kot bi dal drugje, ampak se splača.

pozdravljen

jaz svojo kio že dve leti servisiram pri panjanu v trebnjem in sem zelo zadovoljna. Vedno zahtevam predračun, ponavadi je potem cena še cenejša. Naročijo te na uro, so hitri in zanesljivi.

Priporočam ti, da si na spletni strani od kie pogledaš kateri so uradni serviserji in jim pošlješ po mailu prošnjo za informativni izračun servisa. Razlike v ceni so precej velike, takrat ko sem jaz pošiljala je bil informativni izračun za servis pri kmagu 280 evrov, pri Panjanju pa 130. Mislim, da je imel dobro ceno tudi servis v Kranju, Nasmeh d.o.o.

ok, tnx

Samo v Lj ne hodi, čisto so nesposobni. Če ne najdejo napake na računalniku, zanje napaka ne obstaja!

To ne drži več! Pa tudi dejansko ni bila nikoli tako velika razlika. Cene rednih servisov so pri Kii že nekaj časa zelo natančno definirane, do večjih razlik pa je res prihajalo v preteklosti, saj so nekateri serviserji uporabljali zelo cenena olja in niso naredili vsega nujno potrebnega. V Ljubljani so ti recimo zamenjali pri določenem številu kilometrov tudi filter klime, marsikje pa ne. Jaz sem s KMAG-om načelno zadovoljen, pa še logistično so z mojega zornega kota najmanj zahtevni. Sicer pa si poglej na spletu cene servisnih storitev pri določenih kilometrih, saj so kot rečeno natančno določene.

To ne drži več! Pa tudi dejansko ni bila nikoli tako velika razlika. Cene rednih servisov so pri Kii že nekaj časa zelo natančno definirane, do večjih razlik pa je res prihajalo v preteklosti, saj so nekateri serviserji uporabljali zelo cenena olja in niso naredili vsega nujno potrebnega. V Ljubljani so ti recimo zamenjali pri določenem številu kilometrov tudi filter klime, marsikje pa ne. Jaz sem s KMAG-om načelno zadovoljen, pa še logistično so z mojega zornega kota najmanj zahtevni. Sicer pa si poglej na spletu cene servisnih storitev pri določenih kilometrih, saj so kot rečeno natančno določene.

New Report

Close