Kia Xceed nor avto..
…jaz ne kie .
Verjamem da niso slabi. Verjamem da delajo. Zdijo se mi glede na to kar so precenjene.
No, nasplosno vsi novi avtomobili so cene prehudo napihnjene.
Gledam nekako v tej sneri da ko prodajam rabljeno- izrabljeno da ima vsaj se neko vrednost.
Te korejske cungalunge ko so stare nihce noce tud zastonj .
Kakor kdo, 05.04.2021 ob 13:22
…jaz ne kie .
Verjamem da niso slabi. Verjamem da delajo. Zdijo se mi glede na to kar so precenjene.
No, nasplosno vsi novi avtomobili so cene prehudo napihnjene.
Gledam nekako v tej sneri da ko prodajam rabljeno- izrabljeno da ima vsaj se neko vrednost.
Te korejske cungalunge ko so stare nihce noce tud zastonj .
odvisno za koga ti kupujes avto… ali ga za tistega, ki ga bo kupil od tebe, ali ga zase…
jaz ga zase zato vednoooo raje kupim nov avto, ga potem vuvam in uporabljam dolgooo do njegogovega recimo temu “konca”… to je tame, ko se vedno lepo dela a je res ze star in je za menjavo… to je recimo 20 let… in takrat ga ne prodajam zato, da bom na njemu kaj zasluzila…
ce kupim novega in lepo skrbim zanj 20 let in mi dobro sluzi… potem je zame oddelal svoje in mi ni pomembno da ima neko hudo ceno za prodajo… pomembno mi je bilo, da je bil zame vsa leta top vrednost v uporabi…
zato vedno raje kupim novega potem..
je pa res da nisem clicek, ki menjuje avte po modelih, kot modni dodatek, torej vsakih par let…
tisti, ki oa avte pridajate in kupujete vsakih par let pa razumem ja, da vam je nov zguba vrednosti in da vas skrbi koliko bo imel vas ceno cez 3 leta ko boste menjali…
jaz nisem ta potrošnik… zame je nov in potem dolga moja uporaba, skrbna in cuvamo stvar…
prav zaprav z vsemi tehnicnimi in taksnimi stvarmi ravnsm tako… novo kupljeno in skrbna dolgotrajna uporaba, da stvar ohranjena odsluzi lepo svoj namen