Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kia Xceed nor avto..

Kia Xceed nor avto..

Bi imeli kio Xceed nor avto
Mogoče bodo začeli nekateri razmišljati da kie niso tako slabe ne vse
Dobra mi je samo Xceed ko je prišla šele sedaj na trg.
Avto je bolan
Dobil celo evropski zlati volan za najboljši avto v teh razredih ki je poceni in dostopen do vsakogar.
Lp

Ne, ker mi te spake, ki niso ne tič ne miš sploh ne potegnejo.

Kie so že 10 let precej dobri avti in tudi kaj posebej poceni niso več približno od takrat

A potem tudi crosover vw, bmw, audi tudi ne, ali so to tudi spake?

…jaz ne kie .
Verjamem da niso slabi. Verjamem da delajo. Zdijo se mi glede na to kar so precenjene.
No, nasplosno vsi novi avtomobili so cene prehudo napihnjene.
Gledam nekako v tej sneri da ko prodajam rabljeno- izrabljeno da ima vsaj se neko vrednost.
Te korejske cungalunge ko so stare nihce noce tud zastonj .

So.

Če bi že korejca, potem absolutno Hyundai. Seveda Tucson:)) Ta novi je lep in naredi vtis. Če bi bilo pri hiši dovolj denarja, bi ga kupili. Tako pa se moramo na žalost zadovoljiti s Peugeotom 2008, letnik 2018.

Drugače pa osnovni model Xceed 16.000eur, se mi zdi tko nekaj srednjega
Crosoverji drugi so še dražji, kar pa ni za kupovat recimo novi hyundaj tuscon ga ne dobiš za 15 jurjev, ali drugi modeli podobni tudi ne
Vsi so nad 25 jurjev osnova.

Itak da so. Samo če bi moral imet Kio, bi vzel Stingerja 😉

Ravno kupil Kio xseed 1,5.

To je orodje za vse.

Je lep, ima nov logo, dovolj dvignjen od tal (18cm), tih, močan (160HP), pameten (odvisno od opreme),

prostoren in ne prevelik, agilen. Primerljiv z BMW-jem v istem rangu, le pol cenejši.

Družinski avto, ki je hkrati zelo športen in varčen.

Odgovor na objavo uporabnika
Kakor kdo, 05.04.2021 ob 13:22

…jaz ne kie .
Verjamem da niso slabi. Verjamem da delajo. Zdijo se mi glede na to kar so precenjene.
No, nasplosno vsi novi avtomobili so cene prehudo napihnjene.
Gledam nekako v tej sneri da ko prodajam rabljeno- izrabljeno da ima vsaj se neko vrednost.
Te korejske cungalunge ko so stare nihce noce tud zastonj .

odvisno za koga ti kupujes avto… ali ga za tistega, ki ga bo kupil od tebe, ali ga zase…

jaz ga zase zato vednoooo raje kupim nov avto, ga potem vuvam in uporabljam dolgooo do njegogovega recimo temu “konca”… to je tame, ko se vedno lepo dela a je res ze star in je za menjavo… to je recimo 20 let… in takrat ga ne prodajam zato, da bom na njemu kaj zasluzila…

ce kupim novega in lepo skrbim zanj 20 let in mi dobro sluzi… potem je zame oddelal svoje in mi ni pomembno da ima neko hudo ceno za prodajo… pomembno mi je bilo, da je bil zame vsa leta top vrednost v uporabi…

zato vedno raje kupim novega potem..

je pa res da nisem clicek, ki menjuje avte po modelih, kot modni dodatek, torej vsakih par let…

tisti, ki oa avte pridajate in kupujete vsakih par let pa razumem ja, da vam je nov zguba vrednosti in da vas skrbi koliko bo imel vas ceno cez 3 leta ko boste menjali…

jaz nisem ta potrošnik… zame je nov in potem dolga moja uporaba, skrbna in cuvamo stvar…

prav zaprav z vsemi tehnicnimi in taksnimi stvarmi ravnsm tako… novo kupljeno in skrbna dolgotrajna uporaba, da stvar ohranjena odsluzi lepo svoj namen

New Report

Close