Najdi forum

Kik

Kaj se dogaja s trgovinami Kik ?   Par lokacij so že ukinili.

Po Evropi ukinjajo Filiale.

Ne samo Kik, ki tako že dve leti nima več nobene izbire. Tudi big bang se se kar krči, pri nas so zaprli še zadnjo trgovino in je najbližja zdaj v NM, tako da klinc jih gleda. Še tisto malo kar do sedaj nisem kupoval preko spleta, ne bom več iskal fizičnih trgovin.

To se je vedelo, da sama trgovina kot je pri nas povsod, največ trgovin v Evropi glede na število prebivalcev, ne more večno trajat. Plus tega pa je veliko spletne prodaje. Po trgovinah bo pa končno morala prit na vrsto tudi javna uprava, ker enostavno ne bo več za tak obseg mešanja zraka, kot ga imamo.

nova
Uredništvo priporoča

Odgovor na objavo uporabnika
Ribica983, 01.02.2023 ob 17:29

Kaj se dogaja s trgovinami Kik ?   Par lokacij so že ukinili.

evo zdaj nas bodo prisilili v drage nakupe ali tam, kjer bodo rekli monopolisti in vladarji EU

Baje se zapirajo poslovalnice tudi v Nemčiji. Ampak na žalost ne znam nemško.

( https://www.karlsruhe-insider.de/verbraucher/dunkle-wolken-discounter-kik-schliesst-erste-filialen-in-deutschland-125324 )

Mislim pa, da je tudi Kik spletna trgovina kik.de, pošilja DHL, ne vem pa, če tudi v Slovenijo.

Bolj je vprašanje, kaj te zanima: ali da nekdo ostane brez dela v KIKu ali pa se bojiš, da ne bi mogla fizično v trgovino nekaj kupit.

Premalo sranja kupujete pa niso profitabilni.

Odgovor na objavo uporabnika
smeti, 02.02.2023 ob 15:07

Premalo sranja kupujete pa niso profitabilni.

Saj je veliko tega. Gledam kitajca v našem kraju, če ta proda za vec kot 500 eur na mesec naj me vrag vzame. Pa mora placat najemnino, verjetno tudi kake prispevke…

Jaz pa zadnje dve leti opažam da ima Kik zelo majhno ponudbo predvsem oblačil. Recimo par dni nazaj sem bila v Kiku da bi hčerkici kupila nekaj kosov oblačil za hladnejše dni ampak na zalogi za deklice (št. 104 – 110 oz. oblačila za punčko staro 3,5 leta) ni bilo čisto nič. Za deklice so imeli extra majhno ponudbo in večinoma vse v št. 86-92, 122-128 in 134-140. Potem sem šla še za sinčka pogledat če kaj imajo (št. 62-68 oz. za fantka starega 3 mesece) in imeli so le nekaj kratkih bodijev in majčk ter žabic.

Še Pepco ima večjo ponudbo ter zelo ugodne cene. Kvaliteta pa za tako ceno ni slaba.

Po mojem nekatere Kike zapirajo zaradi malo kupcev ali nekaj takega.

New Report

Close