Kiky family, še ena simpatična slovenska vlogerska družina
Pa kaj nimate svojih življenj, da morate gledati v intimo drugih ljudi? Nikogar, ki bi ga imeli radi in se ukvarali z njim? Vas nihče niti ne povoha, pa morate štuliti svoje rilce v tuja življenja? Je vaš svet res taka praznina, da vam dogodek predstavlja vsak prdec, ki ga objavi nek xy eksihibicionist, ki itak nima kaj pametnega ne povedati, še manj pokazati, in mora v hlepenju po prepoznavnosti razkrivati svojo intimo?
Ok, da kopirajo posamezniki aka fantje in make up, v redu.
Da pa kopirajo in služijo z najbolj sprevrženimi tujimi zadevami, izkoriščanjem otrok za klike, je pa še večje sranje.
Samo še čakam kakšnega, ki bo reddit poste bral in vmes vrgel obupno montažo.
Zakaj ne kopirajo kakšnega z odlično produkcijo in odlično vsebino? Je preveč dela, ja.
Meni niso všeč, niso mi duhoviti, pač čisto navadna familija, brez nekih idej, kar imajo od idej, pa je prekopirano od tujih vlogerjev, ki pa nekateri so dejansko duhoviti. Ni pač vsak nadarjen za to, malo je dobrih na svetu, ki znajo vedno kaj zanimivega povedat. Pa vsi drugi slovenski vlogerji, ki jih poznam, so mi podobni.
Edina, ki jo včasih pogledam in vidim nekaj zanimivega na njej, je Mariah Dolenc, pa še to zato, je pač Američanka v Sloveniji in lahko vedno pove kakšno o razlikah med Slovenijo in Ameriko, pa še ona ima pogosto kar nekaj nezanimivega balasta poleg.
a misliš, da je komu res mar za te kikije…. sami objavijo link, po možnosti enega starega, ki ima največ ogledov, ker vejo, da gre na mon skozi veliko ljudi in če vsak klikne, se jim lahko naberejo ogledi, ki jim zvišajo rating. Po možnosti potem ta video še navajajo kot referenco pri prošnjah za sodelovanje. Sem tudi sama doživela, da so mi poslali eni fb statistiko izpred enega leta, kjer so imeli zaradi nagradne igre ogromen promet, kasneje pa po pet všečkov na objavo.
a misliš, da je komu res mar za te kikije…. sami objavijo link, po možnosti enega starega, ki ima največ ogledov, ker vejo, da gre na mon skozi veliko ljudi in če vsak klikne, se jim lahko naberejo ogledi, ki jim zvišajo rating. Po možnosti potem ta video še navajajo kot referenco pri prošnjah za sodelovanje. Sem tudi sama doživela, da so mi poslali eni fb statistiko izpred enega leta, kjer so imeli zaradi nagradne igre ogromen promet, kasneje pa po pet všečkov na objavo.
[/quote]
Nah, tuje kopirajo. Objavljajo pa sebe povsod ja. Vsaj upam, ker so res faili tile naši, ki ne znajo nagruntat česa originalnega in zanimivega. Škoda. Potem pa folk misli, da je cel youtube tak, ampak ni.
A zdaj je pa že vsak luzerski pozer, ki bi še lastno mater prodal za pet minut pozornosti pri enako pobebavljenem folku, simpatičen?
Aja, pa tovrsten folk pisari raznim firmam za sponzoriranje. Iz teh fehtarjenj se da razbrati, da gre za polpismen folk, ki ne zna napisati par smiselnih stavkov, če pustimo ob strani, da je težko razumeti, kajo so se prebili čez slovenščino v osnovni šoli.
Tudi če bi se trudila, ne bi mogla biti bolj antipatična. Kaj vse tlači našo zemljo. In potem se čudimo, da odrašča nevzgojena, sončkasta drhal, brez vseh manir. Saj ni čudno, če ima za mamo tako smotano spako, ki je že na prvi pogled avša s slamo v glavi, fotr pa samovšečni pe..ček, ki so mu najpomembnejša stvar v življenju tetovaže, in pa to, da bi špilal kvazi frajerčka. Recept za še eno zafurano familijo.
Odprla sem samo zato, da pripomnim, kako prozorna samoreklama … Se opravičujem, če je kdo to že omenil.
Da vas ni sram. Živite od egotripovskega razkazovanja in si drznete sami sebi reči, da ste simpatični. Nihče, ki se takole razgalja za denar, ker se mu ne ljubi delati, ne more biti simpatičen. Ko bo pa blog, vlog ali karkoli že odprla kaka pridna čistilka ali gradbeni delavec iz drugih republik, ki gara pri 40 stopinjah na soncu, jima pa takoj tudi nakažem 50 evrov, ne samo, da ju bom brala.