Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Kiky family, še ena simpatična slovenska vlogerska družina

Kiky family, še ena simpatična slovenska vlogerska družina

Da, tak blog ali vlog bi bil zanimiv tudi meni in bi ravnala enako.
Da pa bi podpirala take lenuharske samopromotorje mi ne pride na kraj pameti. Če sta tako željna denarja, naj se gresta prodajat sama, otroka pa naj ne zlorabljata. Saj noben ni simpatičen, a za potešit kakšnega obupanca ali pederajsa sta pa čisto dobra.

Na Youtube se mi občasno na prvi strani pojavijo njihovi vlogi, številka gledalcev pa precej velika za neke (meni) neznane ljudi. Ene parkrat sem res pogledal vlog in še zdaj nisem ugotovil, kaj je pri tej familiji v vlogih rdeča nit? Oz. kaj tadva počneta v lajfu oz. sta počela pred vloganjem (če slučajno zdej od tega živita)?

Spizdi s to gnilo samopromocijo

Ja ker ti ljudje imajo neko ozadje, neko izobrazbo, ne more vsak pleb to delat. Sicer pa je govora o slovenskih youtuberjih.

… danes so otroci postali odličen pripomoček za influencarje oz. soletne vplivneže. Kdo bi gledal Cool fotra in mamo, Opsi Urško in še koga, če ne bi izpostavljali otrok? Zamislimo se! Ni fer do otrok, saj so premajhni, da vi lahko rekli NE želim izpostavljanja!

Jaz tako imenovanih influencerjev ne gledam, link sem pogledala do sprehoda v gozdu, potem me ni več zanimalo, ampak po prebranih komentarjih se mi zdi, da imate ve, obtožujoče in paranoidne sodnice, več problemov, kot jih ima prikazana družina. Če takole tekmujete med sabo, katera bo ta par bolj obsojala, je to jasen znak, da je pri vas samih nekaj zelo narobe.

Ne ni mi vsec, sploh kako govorijo z otrokom ( pomanjsevalnice wtf ..) .

Se opravicujem , ampak niti malo gledljivo .
Coolfotr mi je vsaj simpaticen , ta pa prov ponavlja za njim , , bljeh

Sem šla prav pogledat. Naslovi so ubitačni (jezna punca strelja na rito :)). Mislim resno? Pa kaj je z vsemi VELIKIMI TISKANIMI IN!!???!!!!!
Imajo pa po 30k+ ogledov.
Veliko pove to o intelektu slovencev res. Kdo to gleda? Očitno 30k+ ljudi. Veliko otrok. Ki bodo v čiste intelektualce zrasli :). Tako da mogoče ni na tem da se zgražamo na tem da oni to snemajo, ampak se je bolje zamisliti na tem kaj mi sami gledamo in kaj naši otroci gledajo. Kdo dovoli 10 letnim otrokom to gledat mi res ni jasno. Predvidevam da so 10 letni po komentarjih.
Ampak glede na to da so slovenske novice najbolj bran časopis v sloveniji in da imajo razni “resničnostni šovi” najvišjo gledanost, v resnici ne vem zakaj se čudimo. Očitno je pač ljudem bolj zanimivo tuja življenja (“resnična”) gledat, kot pa svojega živeti.

Grozni se mi zdijo 🙁 Čisto fejk in prisiljeno hepi. Me zanima, koliko so hepi, ko je kamera ugasnjena 🙁

Otroci navadno radi gledajo svoje vrstnike ali malo starejše, dvomim, da bi jih zanimali toliko starejši v vlogi staršev. Isto mislim za najstnike. Kdo potem to gleda?? Ker je res nenavadno veliko ogledov.

Tip je dejansko nohtni stilist :-O

KRISTIJAN GRIL
Kristijan je tisti, ki v našem salonu v šopku čenč, odganja dež 🙂 Pri nas je opravljal osnovni tečaj, pokazal ogromno potenciala in volje do tega dela, zato smo ga povabili in dali priložnost v naši ekipi. Ker vse dobre stvari potrebujejo svoj čas, je tako tudi Kristijan potreboval nekaj časa, da se je privadil na okolje žensk, postal dober poslušalec, predvsem pa nohtni stilist. Ker v naši ekipi nikoli ne spimo, se tudi on nenehno udeležuje izobraževanj, kjer pili svoje tehnike, da lahko strankam ponudi najboljše in ustreže vsaki želji.

Tip dela nohte

https://www.youtube.com/watch?v=lRfIL3rxRgY

Evo, mi je danes na naslovni strani Youtuba ponudilo vlog Komotarja in te familije.
Komotar v 9 urah 5,1k ogledov pri 36,3k sledilcih (je pa res, da je veliko ogledov še na FB)
Kiki familija v 7 urah 11k ogledov pri 26,6k sledilcih

Res ne razumem, kaj ljudje vidijo v njihovih videih…..
Mogoče je štajercem kul, meni ne-štajercu žal ne.

Sem pogledala na hitro to čudo. Tisočkrat bolj simpatična kot cool družina in oopsi, Teja je žal neprebavljiva, pa oni Joni tudi, tako da kdo bi si mislil, so mi ti še nekak. Isto Damjanovi.

Sem si pogledala par videov. Veliko bolj simpatični so kot “cool fotr family”.
Mi je pa padlo v oči, da imata izjemno lepo urejeno stanovanje, dober avto in firmirana oblačila, kljub njuni mladosti.
Očitno sta kakšna privatnika, da si vse to lahko privoščita?
Like!

Grozni so ! Like za firme ase hecas ?

Mogoče bi si lahko tudi ti če bi manj časa pred ekranom zabila in tuja “življenja” gledala.

In ja ful sta pri kešu, vse sta sama zaslužila pri 20ih. Nohti so dobičkonosen posel 🙂

Prazna drhal, ki to gleda, nič boljša od teh lenuhov, ki se snemajo.

Prozorna in plehka samoreklama. In kaj je v plehu, fasadi in ofirmanih ritih takega, da bi bilo vredno izgubljati čas s tem? Je kdo od njiju na poti odkritja zdravila za korono, kandidat za humanitarca leta, preplaval Rokavski preliv?

bubani mali fantek

https://www.youtube.com/watch?v=Ui4ckNMbNvs

pa kdo to gleda no

ha ha

Najprej sem mislil da so zabiti, ker se v Angleščini Y izgovori kot J pri nas. Ampak vidim da je le avtor -ica zabit -a.

to pa ni res, totalno neprebavljivo!!!

Ne vem, se samo meni zdi ali ta mali res nima nobenih igrač… ko je notri, skoz gleda televizijo.

Možno sicer, da jih pred vsakim snemanjem vstran pospravijo.
Če pa jih res nima, pa upam, da se starša čimprej pozanimata, kaj je koristno za razvoj otroka pri tej starosti. Igrice recimo ne. Je pa cela gora lesenih igrač in še veliko drugih možnosti.

Ni čudno, da imajo otroci toliko težav s koncentracijo in jih “nič ne zanima”, če že tako majhne cele dneve animirajo s televizijo (in tablicami, pametnimi telefoni). Ne vem, če starši tega res ne vedo, da se njihovi otroci zaradi tega mnogo težje učijo ali to dejansko delajo zanalašč, da škodijo otroku? Kakor koli, otrokom se dela s tem nepopravljiva škoda.

New Report

Close