Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu KIR

KIR

Obljuba dela dolg….:))))))))))))))

In kaj moraš vprašat dohtarco????

Zakaj mi je moja ženička internetna tako zlezla pod kožo? Ne gre ven, pa konec! Pomaaaaagaj!

Dohtarca, jaz čakam! Kaj mi boš predpisala?

mogoče mene?

Jasno, želim si samo tebe, sam od tebe sam še bolj zbolim (beri znorim za tabo)! Maš mogoče ti kakšna zdravila? Morda ANTI-viagro, haha

Ljubči, počakaj na dohtarco, saj veš, jaz sem preprosta ženska, le ljubim te, drugega ne znam, ha ha.

Saj v tem je hudič, tudi sam si samo tega želim!

Sicer pa: čisto nič preprosta ženskica nisi, si edina, enkratna, neponovljiva, najpametnejša, najlepša, najčudovitejša, …..še kej? Ja UNIKAT!!!!

khm……..khm………….

Ja, ja……………težko bo postavit tole diagnozo………..pa bomo vseeno poskušali kaj nardit a ne???

:))))))))))

Torej……..Bi rekla ja, da ti je tale tvoja internetna ženička kar zlezla pod kožo…. Heh….kam bi ti šele zlezla, če se kje srečata???? Zdravilo……..za potešitev predpisujem……….ne anti viagro…ampak normalno………srečanje v live……….in pa seveda uresničitev ene izmed vajinih khm….khm…….”fantazij”………… V kolikor zdravilo ne bo imelo učinka…se zmenimo za druge vrste antibiotik…..

Hvala zvezdi, sam kolikor se jaz na vse tole spoznam, bi se moje bolezensko stanje samo še poslabšalo. Posebno če bi zlezel v backo. Kaj pa pol?

Ajej…………se pravi, da bo treba pa drugačne vrste terapije ubrat…. To mislim tiste….čustvene terapije………………Verjetno bi bilo bolj to, kaj???

Najprej mi jih mal opiš da vidim ali jih vzamem. A si že kdaj opazila, da bi mož svojo drago tako ljubil? No, saj tebe tud.., sploh če boš rekla “DA”

Ej Kirčko…..

S tem, ko si napisal, če sem že kdaj opazila, da bi mož svojo drago tako ljubil……..si verjetno mislil sebe….in pa to, kako naj bi ti “ljubil” svojo internetno ženičko a ne??? Aja…a ona ti je rekla JA, da jo potem tako “ljubiš” al kaj???? Jaz pa sem ti zase itak povedala (tako kot govoriš ti zase…da si one and only)….ne pa osebek na št. 2…he,he,he….. LUMP SI!:))

Uf….sem skrenila z zdravniške teme…..

Torej……..čustveni antibiotiki……….Samo ena rešitev…….prekint stike……..sam glede na to, da verjamem, da te sama stvar lahko zelo globoko “vase potegne” je to bolj težko a ne??

Kaj bi pa tvoja backa porekla na to?

Sicer pa…..nikar ne reci, da se nimaš tudi tako lepo……..kot sem imaš sedaj……. Če si pa pripravljen na kaj več……….boš pa……..dragi Kirčko….moral kaj bolj reskirat…..

P.S. Velja za oba.

Ko bi imela ti kakšno cepivo, da takoj učinkuje! Potrudi se do ponedewljka kaj spomnit, do takrat pa: Cmok!

New Report

Close