KIR
Mogoče. Poglej razliko med vama s Kirom. Kir se dela nedosegljivega in je zato toliko bolj zanimiv in ženske se mu vse napaljene ponujamo, on pa samo kuri in kuri, pa nič. Ti, odkrito poveš, da si me želiš spoznati in ne bom rekla, da si nezanimiv, ampak si na “hold” ker upam, da ti bom zanimiva še nekaj časa. Vmes pa še vedno “masiram” KIR-a da mi končno pove kdo je.
Srči, prilepila bi svoje ustnice k tvojim, se s celim telesom privila k tebi, da bi začutila tvojo moškost. Med poljubljanjem odpenjala tvojo srajco, hlače. Ko bi mi uspelo s tebe potegniti zadnji kos obleke, bi te nežno, a odločno porinila na posteljo, se spustila na tvoje prsi, obliznila bradavice, jih nežno ugriznila in se spuščala nižje in nižje. Ko bi prišla do tvojega trdega kur*ca, bi nežno obliznila glavico, v roke vzela mošnjička, jih nežno masirala, z usti pa bi se spuščala po tvojem k….Želja po tebi vedno bolj narašča in ritem gibanja mojih ustnic postaja vedno hitrejši, ustnice vedno bolj trdo objemajo tvojega korenjaka. Obrnem se in ti ponudim svojo mokro muco. Z jezičkom se potopiš v moje slastne sokove, s prstom pobožaš nabrekel ščegetavček in v trenutku me pripelješ do prvega orgazma. Spustim tvojega korenjaka in si ga nežno poeljem v pič*ico, se nasadim do konca in ti kažem hrbet. Ti ležiš in medtem ko te jaham, me strastno masiraš po spodnjem delu hrbta in gneteš del, kjer me krasi tatoo. Nato vstaneš, jaz te še vedno jaham, zagrabiš moje joškice, jih gneteš, vlečeš,…..Poljubljaš me po vratu, tvoji poljubi so pomešani z ugrizi, ki me tako rajcajo, da me ob vsakem ugrizu spreleti, kako si spet našel erogeno cono za katero sploh nisem vedela. Vstanem, ti jo ponudim v stoje. Zagrižeš v mojo pi*ko, stiskaš mojo ritko in joškice. Potem počepnem, ga ponovno vzamem v usta in te pripeljem do vrhunca. Špricaš mi v usta, po joškicah, ne izpustim nobene kapljice, ker je tvoja sperma tako sladka! Stisnem se k tebi in obleživa zadovoljena in veva, da bova čez nekaj minut vse to ponovila.
no saj mene ne moti kar delate me je samo zanimalo kako to.
Ja bolj sladka hmm. drugačnega okusa oz nekaj drugega je res. Samo če se splača če imaš vse doma? No odvisno kako ima kdo definirano zvezo, kaj je zanj varanje oz če mu to ni problem.
Ne me narobe razumet, ne obsojam sem pač radoveden kako to da je tako “stanje”
Tokyo, energije, časa, volje,…..Varanje? Vsak ima svojo definicijo za to. Dokler nič konkretnega ne počnem z drugim kot svojim možem, to zame še ni varanje. Če se ti to zdi varanje, kar počnemo tukaj, potem sem svojega moža prevarala že neštetokrat. Vsakič, ko v mojih spolnih fantazijah nastopa kdo drug (po navadi neznan moški) kot moj mož.