Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kir

Kir

Saj sex je vedno koristen, prijeten pa itak.:)) Malo heca.
Ampak zdaj me je pa res začel prav firbec matrati, kako bi to funkcioniralo.:)) Oz. (ne)funkcioniralo.

Saj te razumem in vem kako je ,če imaš polno glavo težakov.

Zelo rad,obožujem to.Ti ne? 🙂

Prav zanimivo bi bilo vaju gledati pri strastnem in intenzivnem sexu.

Ja, pa en na telefonu, drug pa za računalnikom. :))

Sex po tel.zna biti tudi zanimiv in privlačen.

Khm, jaz sem mislila, da bi bil nekdo na telefonu z nekom tretjim, medtem ko bi sexala, ampak ja, se strinjam, tud tel. sex je fajn.

Ha,ha tudi to je zabavno.Se pogovarjaš po tel.in sexaš.Dobra stvarca,res.Si že kdaj po tel.sexala?Mene privlači kak sexi ženski glas talo ,da me že njeno stokanje zelo zelo vzburi.Pa tebi?

Si se zamislila, ne?
Kurir trka na vrata, vrata zaklenjena,dir kliče po telefonu, jaz se oglašam s polnimi usti, ker ti jo ližem, spet nekoč pozabiva zaklent in dobijo naju ko ti ležiš na hrbtu na mizi, imaš noge v zraku, jaz pa te nabijam od zadaj….
Zanimivo, ni kaj :-)))))

Maja bo zelo vesela.

mmmmmm
Lahko bi pa tudi bolj diskretno, da ti sediš za mizo, se pogovarjaš z direktorjem o totalno resni zadevi, jaz pa ti ga pod mizo obdelujem. Bi šlo?

Veš da sem vesela!!! :)))

Seveda bi muci! Sam bi me verjetno vprašal zakaj takogloboko diham, stokam in se skoraj derem:-)))

Seveda bi bila, sploh če bi skupaj odkorakala na disciplinsko:-))))

A ne bi blo fino, ker bi se moral malo zadrževati, potem ko bi pa šel, bi se ti pa vsa napetost sprostila, bi me potegnil izpod mize in me noro pof****?

Ha, ha, ha, disciplinska. Si naju kar predstavljam. Kot dva polita cucka. Ko bi šla pa iz pisarne pa hop na wc, pa spet v akcijo.:)))

Mater, prava babnica si res! taka luštna…
Nekaj podobnega se mi je zgodilo že davno – v četrtem letniku srednje šole. No o tem drugič!

Hvala, hvala. Ti si kriv, ker to potegneš iz mene.:)))
Jaz sem bila vedno bolj pridkana, tako da nisem bila na kakšnih zagovorih. Se mi zdaj pozna, ker me kar razganja!:))

noro, noro pof***! Točno, haha

Lep popoldan ti želim muci in te pocmokam čist povsod!

Misli mi bereš.

Od mene si se nalezla!:-)))))

Hvala enako, srči.
pa,pa

:))))) cmok

Smo pa važni.Sploh ne odgovarjaš več.

:))) Sami pokvarjenci tukaj! :))) Ondi, si še kar priden?

New Report

Close