Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kir, Acjom in ostali – pomoč prosim

Kir, Acjom in ostali – pomoč prosim

Torej, situacija sledeča:
tip mi pove, da ga ena bejba v službi gleda tako ..očitno. Odkar je z mano! prej je on stegoval jezik, tak pač je , rad se pošali na račun seksa, …. ampak pravi, da se je takrat delala fino. Da bi jo takrat poseksal, če bi bila ona za, ampak bi šlo samo za seks. Da ga zdaj ne zadane več. In da pač samo opaža kako se drugače vede, odkar ve, da ima mene. Recimo . se vsede na stol nasproti njega, v mini krilu, prekriža noge tako, da se vse vidi. On zapne, in heca z besedami…da bi ima zdaj ravno pravšnji pogled, da bi bilo boljše samo če se vsede bližje njega ali pa kar….saj veš, ne morem poleg otrok to govorit. To mi je vse on povedal kaj je rekel njej.
PA recimo : tik preden se odpelje z avtom, pride ona do njega in pravi: na imam darilo zate. Ker je zraven sedela ena punca, reče , ti si pa še mladoletna… In darilo : kondom.

Torej, še enkrat , tip mi je to začel sam govorit, nisem nič vrtala, čisto skulirano poslušala….pravi da je prasica, da ga ne more …dobit, premamit, karkoli že…

ko sem mu pislala , da ni vredna mojih dvomov in dodala – a ne ? Je odpisal: predobra si za njo, ni vredno da jo imaš v mislih.

Zelo cenim, da mi je sploh povedal kaj se dogaja, ker se mi res niti sanjalo ni.

Lepo prosim – kaj pa zdaj? A naj se delam da ni nič, naj jo poskušam kako…..ma sem razmišljala da bi ji rabljen kondom zabrisala nekam…in se zahvalalila za darilo…..ali pa se samo zahvalila za darilo…ampak, a je ne bo to še bolj podžgalo?

In moški – a mislite da je iskren? Je to res možno, da bi jo pred letom in pol poseksal, zdaj pa ni varjante?

Jaz……ne vem več kaj naj si mislim…….ampak da obstajajao take podle babe…nimam besed.

Hvala za pomoč….trenutno ne razmišljam normalno….

hm………res je kar precej zmedeno to napisano; čeprav razumem, kaj si hotela povedati.
kaj naj ti svetujem?………lahko ti samo povem, kaj bi storila jaz.
Enostavno bi vse lepo ignorirala, sploh pa njo. Bila bi pa precej previdna in bi “potanko” opazovala, kako se vedeta drug do drugega.

Če ji boš kakorkoli hotela “vrniti” milo za drago, bo vedela, da je dosegla svoj namem, da te je prizadela in ja; to jo bo še bolj podžgalo.

A tudi če bi se ji samo mimogrede , lepo zahvalila za darilo? Tako, z nasmeškom na ustnicah…… MA ja , saj vem da ..je najbolje ignorirat…..ampak ni lahko…prekleto ..zažira me. In to ni prav…res ni vredna tega,….. ampak….
V sebi čutim bes in bolečino, jok, ne vem a sem otročja? Saj vem da če bo hotel, se lahko poseksa za vsakim vogalom…….
Besnim,, ker ..ne morem ničesar naredit….
Še na morej bom šla in se tri ali štiri tedne ne bova videla……..in kaj bo medtem? ŽE zdaj jo vidi pogosteje…. vem ja ..zaupanje……
ampak……on je že varal………ne mene…ampak je že…..
in enostavno mi ne da miru….nikoli se nisem še počutilča tako bedno.
Tako…da ne vem kje sem. Ampak …..še vedno je izbira njegova…..karkoli jaz naredim..
lahko ga en dan počaka v pisarni z razkrečenimi nogami – in …..a bo skočil ali ne? Kaj pravite? ……tega se bojim, da bo šla tako daleč kolikor bo potrebno……….a se vam ne zdi po tem kar je že naredila, da je tega sposobna? In …tako daleč ji lahko rata , a ne? saj jaz še vedela ne bi, njemu bi bila samo.-..za en seks…..ampak…mene…bi izdal. In ona bi se počutila zmagovalko.
BEsna sem…bolja da neham, ker lahko začnem jokat, preklinjat, vse hkrati…

ti bom odgovoril iskreno, tako kot mislim.

In prva stvar, ki mi pade na misel je, da je tvoj tip še zelo zelen – nedorasel in otročji! Očitno hoče v tebi zbuditi val ljubosumja, v določeni meri to (nedoraslim) moškim zelo ugaja in mu da potrditev kako zelo ga ljubiš! Če bi karkoli hotel s sodelavko, bi napravil in ti o tem niti besedice ne bi spregovoril! Zato mislim, da je najbolje, da njegove besede ignoriraš in mu vrneš z isto mero – da si izmisliš štorijo kako te neki sodelavec nagovarja in se slini okoli tebe. In da ne moreš dati roke v ogenj da nekoč le ne prestopiš črte….
Druga možnost po moje je, da se te hoče na tak način znebiti. To je pa že druga tema, bistveno težja od prve

Verjemi mojim besedam ali ne, rečem ti le, da govorijo izkušnje

Pofukal se bo, da se bo kar kadilo. Če ne z njo pa z drugo. Bi bilo precej nenavadno, če se v enem mesecu, ki ga bo imel na voljo, nebi. Če se postavim v njegovo vlogo in poskušam imaginirat scenarij, ki si ga precej natančno opisala. Bi to lahko strnil v tri kratke besede: Jaz bi se. Oz. On se bo. :)))))

Odkrite stvari so manj sumljive.
Kaj pa, če je to le njegovo opravičilo za nekaj, kar je že storil?

Kar smeje se mi, ko berem tele napovedi… :))))) Pejd na morje, pa kar bo, pač bo.

jaz bi se delala, da ni nič….

saj z njegove strani res ni nič :))
Pa to, da ti je povedal, se meni zdi velik plus zanj, se pravi, da nič ne skriva pred tabo….

razen, če… če nima vseh žensk naštudiranih v nulo ;))))))
samo po moje je mal premlad za tako višjo matematiko….

Koliko pa bi moral bit,star.???

””

74 let :)))))))))))))))))

ne, hecam se… kaj jaz vem… ampak, ne moreš trdit, da en mal večji otrok ve kako deluja ženska psiha…

hehe… a ti veš? ;))

to, ko ti nekateri govorijo, da te bo zagotovo prevaral….. ma to ne more noben rečt!!! To ve samo on in ti ga najbrž dovolj poznaš, da bi morala bolje od nas vedeti, kako in kaj…. malo scene naredi, ne pa da samo skulirano poslušaš, pa se izpoveduješ samo na forumu… malo naredi rabuko! da bo vedel, pri čem je, da ne bi slučajno mislil, da je tebi vseeno…

New Report

Close