Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kir, dragi, samo tvoja

Kir, dragi, samo tvoja

No, srči, zdaj pa povej kaj te razganja danes?

Če imaš miniko bi občutila moje roke kako ti počasi drsijo po tvojih napetih stegnih …

Kaj me razganja? Saj veš ljubica – not bi ti ga rad dal, tako nežna mora biti..

Saj veš da je nežna in tudi želim si te. Ta pavza je bila res dolga in želja po tebi je z vsakim dnem rastla! Srči, pridi in me vzemi!!!

Držal te bom za besedo! Kajti tak čudovit sadež ni za pustit!
Kakšne hlačke imaš dons?

Jaz bi te vzel in ti nudil vse kar želiš.

Imaš oprijete kavbojke in spodaj tangice rdeče erotične barve?

To o tangicah bo povedala le meni!

Šala dneva.Ti boš izvisel,kot makaron.

Saj, samo za besedo me vedno držiš, medtem, ko bi lahko imel veliko več.:))
Danes imam črne brazilke. In Ondi, rdeča na meni ne zgleda dobro, tako da me v rdečem perilu ne boš nikoli videl.

Črna je tvoja barva,a?Imaš nalakirane dolge sexi nohte?Rada nosiš visoke petke?

Saj veš da bi te najraje držal za luknjico! In te tudi bom!!!

Le glej, da se to res zgodi. Do sedaj si samo obljubljal. 🙂 Držal za luknjico? Upam, da me boš držal za kaj drugega, medtem, ko boš s svojim korenjakom vrtal po luknjici.

Ravnoprav dolge nohte, da ti na hrbtu lahko pustim sledi strasti. In ja, večinoma me lahko vidiš v petkah.

Ti ne paše da istočasno nežno masiram ščegija? Z drugo za joškico, pa ritko.. pa

Kir bi samo držal,jaz bi bil veliko bolj aktiven.

Res si prava bejbika,sexi.In kako barva noht imaš?

Ah srči, ti točno veš kaj mi paše, samo naredi že enkrat to. Hočem in želim si te!!!

Žanek, velikokrat sem te zvlekel iz dreka, tokrat te bom pa mal potunkal:

KOT NA SREČANJU, SAJ VEŠ…

Večinoma bolj nežne pastelne barve. Si ti kakšen fetišist? Si me predstavljaš z živo rdečim lakom, v črni usnjeni opravi in lakastimi 12 cm štikli, močen make up in bič? No, to nisem jaz.:))

Z jezikom bi ti krožil po obeh luknjicah,strastno,z rokama ti gnetel prasi in tadnjico,te strastno poljubljal in sesal prstke na nogah.

Jasno, saj to hočem tudi jaz!

Sicer ne vem kakšno srečanje imaš ti v mislih, ampak ravno sem razmišljala kako bi se gledali mi trije, če bi se srečali.:))) Vsi poštirkani in zadržani, tukaj pa cel raztur….

Nikakor srček.Samo vprašam.Minke pa rada nosiš,to je fuuul dobro.Si v službi sedaj?Se pritihotapim pod tvojo mizi in …te začnem poljiubljati:-)

Upam da bi se midva lepo, vsa bi se pocmokala, mulc bi pa od šanka gledal…

New Report

Close