Kir, zate danes nič zanimivega?
Ojla Majči!
Koliko ste naštrikali; komaj sem mal prečekiral. Skrivam se za goro dokumentov, pač je treba tisti čas od včeraj “not prinest”
Upam pa, da bo dons še zelo zanimivo, konec koncev je še pustni čas…. Najraje bi se maskiral – v ženski spolni organ (haha), sam ne vem kako naj to izvedem
In ti? Praviš da si v redu pančkala
Ip
KIR, s 5 kg preveč(morda na jeziku):-))))
Pančkala že, samo se tudi jaz utapljam v delu, pa ne samo zaradi včeraj!!
Kir dragi, če se boš našemil v ženski spolni organ, se bojim da jih znaš fasat od moškega spolnega organa. Si to želiš? :))
Ti bodi kar ti, pa pridem s krofki do tebe in bova skupaj marmeladico lizala, potem pa naprej.
Če bi imel malo okrogel trebušček bi bilo zame to, to. Tukaj sem mislila na teh 5 kg. Mogoče malo čuden okus, ampak razni radijatorčki in ostale napihnjene zadeve, niso ravno po mojem okusu. Da imaš pa dolg jezik pa že vem in mi je zelo zelo všeč.:)
Cmok
Uf, tistega pa jaz res ne bi maral, saj veš da moških ne maram! Si me prepričala
Ja, bi marmeladico, sam ne v krofih… Raje bi ti z njo namazal ščegetavčka in vsak bi imela nekaj od tega – ti zadovoljstvo in vzburjanje, jaz marmeladko… No, sicer nisem ravno sladkosned, bolj bi mi pasala tvoja pi*kica zaradi otipa in prijetnih občutkov ob tem…
Glede dolgega jezika pa: sedaj (še) ne veš kako gibčen je, ko pa ti jo orng zaližem pa… Boš takrat povedala, haha