Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kira je že hotela lulčka???

kira je že hotela lulčka???

——–

Je dovolj dolgi?????hihii

leta letijo - iščem stevardeso.....

No, ne glede na to, da ženske sicer vedno na tehniko prisegamo… Ampak niti 1.5 cm, razo….?? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

hmmmm miši da nimaš premali ekran?????

poglej še tole matematiko, ki sploh ni več dolgočasna…hahahah

ps. z zvokom je bolj zanimivo…hihiih

pa da slišim tvoje mnenje…

Ah, razo… Za stare fore so že v arest ljudi peljali ;). Pa ekran je res bolj male sorte – 15 colski, priznam. :)))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

NO VISDIDŠ..pa si vseeno zadovljna…..

ampak zakaj pa ti samo take dolge hočeš?????????a te ni nič strah……

miši, poej kaj boš pa danes skuhala

Da, da… Saj res moram počasi it – v kuhinjo, da me od doma ne naženejo in vsaj nekaj koristnega naredim ;). Danes bo čisto preprosta “kmečka” hrana – stročji fižol zabeljen s smetano (sicer ni ravno po mojem okusu – manjka meso – pa naj bo). A pošljem porcijo po pošti ;)?

PO POŠTI???

ZAKAJ SAJ SEM ČISTO BLIZU…LAHKO PRIDEM POMAGAT MEŠATI…HIHIH

mišika, pa se ne boš kaj opekla…

Blizu? A Štajerc? Da bi mi pa pomagal mešati – ni treba, se samo kuha in se nič ne meša. Je pa treba fižol lepo očistit, če hočeš ;).

prekratek;))..daj daljsga

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

a jezik???

tudi lahko..tudi to pase..posebno ce je tvoj, ki zna..mmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ne draži me na …suhoooooooo

a si res iz krajnskega…..mater……..zanimivooooooo

New Report

Close