kirurska povecava ustnic
Moj problem je tale: Imam zelo majhne ustnice, zaradi cesar sem zelo nesrecna. Zelo rada bi si jih dala povečati, vendar o tem ne vem nic. Na internetu najdem zelo malo podatkov o plasticni kirurgiji. Cena ni pomembna, ker imam denar. Najbolj me pa zanima kje oziroma pri kom je ta operacija najbolj varna. Poznate mogoce dobre kirurge, ki nimajo reklamacij? Ko se bom v to spustila bi se rada pri najboljsem kirurgu, ker ne zelim kasneje imeti problemov. Ce se je katera spustila v to, bi ji bila zelo hvalezna ce mi javi in me o tem informira iz prve roke. Hvala!
Enkrat je bil polnočni klub na to temo. Mogoče se kdo spomni.
Bila je izrečena tudi neka misel, ki je bila zame precej prepričljiva, v smislu, privatni kirurgi imajo finančni interes, zato je njihov “izdelek” lahko vprašljiv. Medtem ko npr. iz kirurgi iz KC, posebnega finančnega interesa nimajo, ker imajo pač redno plačo, zato se lahko pacientu bolj posvetijo in bolj neobremenjeno in kvalitetno delajo.
Lp. Beti
zvezdica, a je to tisti, ki je operiral tudi našo Sendi in ostale estradne zvezde? Drugače sem na internetu našla dr. Fabjana, ampak več informacij o poteku operacije nisem našla. Ker sej veste kako je to, preden greš v kaj takega moraš biti dobro informiran s postopkom in posledicami. Jaz mam zelo majhne ustnice, ne želim OGROMNIH ampak NORMALNE. Tako, da ne bom izgledala kot Severina! hehe Ker prevelike ustnice so vulgarne. Pa tudi moški imajo radi večje senzualne ustnice, ki jih pritegnejo. Glede KC in privat kirurgov se mi zdi obratno… Ker za denar se vsi potrudijo, tistim z redno placo pa bi lahko bilo vseeno… ne vem, vredno diskusije 🙂
Jaz sem gledala ta polnočni klub od začetka do konca, in če bi se morala odločat jaz, bi se defenitivno odločla za KC. Po tistem kar sem tam slišala in videla. Bila je tudi ena gostja- se ne spomnim imena, ki si je dala povečat ustnice nekje na hrvaškem in ni zgledala prav nič lepo. Tu so razne finte, ki jih je zdravnik iz KC, dobro opisal, in po tistem bi sklepala, da bi tisto kar je bilo narejeno na hrvaškem lahko imelo dolgoročne slabe stranske učinke. Dobro se pozanimaj!!!!!!!!!! To je samo moje mnenje! LP
Finte;- nekateri vbrizgavajo neke zelo škodljive snovi, ki začno s časom razpadat. Jaz ne vem , kako se temu reče, ker sama nimam nekih namenov, da se operiram in se nisem zanimala, to sem samo slučajno spremljala. Daj prvo se res dobro pozanimaj, da ti ne bo pozneje žal. Ustnice, kjer to naredijo se mi zdi , da delujejo kot nek tujek, oz. kot neka oteklina. Sploh ne dajo prave oblike. To je samo moje mnenje in nisem o tem strokovno podkovana, zato ti res toplo priporočam, daj pozanimaj se pri več strokovnjakih in se nato , po temeljitem premisleku odloči, če je to res potrebno.
PS. Kolikor sem takrat zasledila, so bile cene povsod približno enake. Ne vem številke.