Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kirurska povecava ustnic

kirurska povecava ustnic

Moj problem je tale: Imam zelo majhne ustnice, zaradi cesar sem zelo nesrecna. Zelo rada bi si jih dala povečati, vendar o tem ne vem nic. Na internetu najdem zelo malo podatkov o plasticni kirurgiji. Cena ni pomembna, ker imam denar. Najbolj me pa zanima kje oziroma pri kom je ta operacija najbolj varna. Poznate mogoce dobre kirurge, ki nimajo reklamacij? Ko se bom v to spustila bi se rada pri najboljsem kirurgu, ker ne zelim kasneje imeti problemov. Ce se je katera spustila v to, bi ji bila zelo hvalezna ce mi javi in me o tem informira iz prve roke. Hvala!

slisala sem,da svoje delo zelo dobro opravlja dr.Glumicic v Zagrebu.
Pa tudi veliko slovencev baje zahaja tja.
Mislim,da ima na internetu tudi svojo stran.Poisci na iskalniku.

LP

Girly, samo da ne boš potem taka kot Severina!

Drugače je tudi v Kranju dober plastični kirurg, dr. Fabjan. Ima svojo spletno stran, malo pobrskaj po netu.

Enkrat je bil polnočni klub na to temo. Mogoče se kdo spomni.
Bila je izrečena tudi neka misel, ki je bila zame precej prepričljiva, v smislu, privatni kirurgi imajo finančni interes, zato je njihov “izdelek” lahko vprašljiv. Medtem ko npr. iz kirurgi iz KC, posebnega finančnega interesa nimajo, ker imajo pač redno plačo, zato se lahko pacientu bolj posvetijo in bolj neobremenjeno in kvalitetno delajo.

Lp. Beti

A ni bolj logicno obratno?

Ja, meni se tudi zdi.

zvezdica, a je to tisti, ki je operiral tudi našo Sendi in ostale estradne zvezde? Drugače sem na internetu našla dr. Fabjana, ampak več informacij o poteku operacije nisem našla. Ker sej veste kako je to, preden greš v kaj takega moraš biti dobro informiran s postopkom in posledicami. Jaz mam zelo majhne ustnice, ne želim OGROMNIH ampak NORMALNE. Tako, da ne bom izgledala kot Severina! hehe Ker prevelike ustnice so vulgarne. Pa tudi moški imajo radi večje senzualne ustnice, ki jih pritegnejo. Glede KC in privat kirurgov se mi zdi obratno… Ker za denar se vsi potrudijo, tistim z redno placo pa bi lahko bilo vseeno… ne vem, vredno diskusije 🙂

Jaz sem gledala ta polnočni klub od začetka do konca, in če bi se morala odločat jaz, bi se defenitivno odločla za KC. Po tistem kar sem tam slišala in videla. Bila je tudi ena gostja- se ne spomnim imena, ki si je dala povečat ustnice nekje na hrvaškem in ni zgledala prav nič lepo. Tu so razne finte, ki jih je zdravnik iz KC, dobro opisal, in po tistem bi sklepala, da bi tisto kar je bilo narejeno na hrvaškem lahko imelo dolgoročne slabe stranske učinke. Dobro se pozanimaj!!!!!!!!!! To je samo moje mnenje! LP

kakšne finte s tem misliš? ja, vrjetno ne zgleda lepo če si jih povečas preko mere normale in pretiravaš. Jaz želim le normalne ustnice, ni nujno da so velike, želim le večje. Kaj v KC je cena ista kot pri privat kirurgih?

girly,
ja glumicic je tisti,ki je operiral ze veliko slavnih.In tudi drugi ljudje so bili z njegovim delom zelo zadovoljni.
Ce bi jaz hotela lepotno popravko ali karkoli,bi se odlocila zanj.

a ti bi rada take ko miss piggy za dva golaža:)))

Finte;- nekateri vbrizgavajo neke zelo škodljive snovi, ki začno s časom razpadat. Jaz ne vem , kako se temu reče, ker sama nimam nekih namenov, da se operiram in se nisem zanimala, to sem samo slučajno spremljala. Daj prvo se res dobro pozanimaj, da ti ne bo pozneje žal. Ustnice, kjer to naredijo se mi zdi , da delujejo kot nek tujek, oz. kot neka oteklina. Sploh ne dajo prave oblike. To je samo moje mnenje in nisem o tem strokovno podkovana, zato ti res toplo priporočam, daj pozanimaj se pri več strokovnjakih in se nato , po temeljitem premisleku odloči, če je to res potrebno.

PS. Kolikor sem takrat zasledila, so bile cene povsod približno enake. Ne vem številke.

tnx, verjemi da se imam toliko rada da se bom o tem maksimalno informirala, in dokler ne bom 10000% prepričana in seznanjena z vsemi vprašanji, se za to ne bom odločila. Hvala in lp!

ne bom se spuščala na tvoj nivo

zvezdica hvala, sem našla spletno stran od glumičiča in bom probala stopiti z njim v kontakt. Zaenkrat še informativno. Hvala!

Ta pa ni dober!

po mojem pride zate v poštev, da ti vbrizgajo lastno maščobo, ne kakno drugo snov!

A si ni Miša Molk vbrizgala kolagen ali kako se že reče tisti stvari?

Preden se odločiš, poglej ali vprašaj Mišo Molk s TV. Se vidi, da polepšava vedno ne uspe.

Predlagam ti, da sprejmeš ustnice, ki so ti “dane” in se imaš rada takšna kot si….vprašaj se, kaj bo s tvojimi ustnicami, ko boš stara 50?

mislim da je smisel teh forumov informiranje, ne pa zbadanje. Sicer pa imam lastne maščobe zelo malo. Sem brala druge tvoje odgovore in zgleda da si jezna sama nase.

da, miša je vsa umetna, mislim da ima tudi face lifting narejen…

da, to je res da vedno ne uspe. Ne smeš iz meje normale, jaz nisem ekstemistka. vem kaj hočem in svoje želje moraš znati uskladiti z zdravnikovim videnjem tvojih novih ustnic. če ne uskladita mnenj bo delal po svoje. kot sem že stokrat napisala želim normalne usnice ne pa minimalne kot jih imam.

A lahko primerjas velikost svojih ustnic s kaksno znano osebo? Tako bi ti lahko punce svetovale se ali je velikost tvojih ustnic res tako majhna, da je popravek smiselen,…

LP

ne, ne morem svojih ustnic primerjati z drugimi. Če pa že ima katera takšne pa se šminkajo izven meja ustnic in to je meni ZELO grdo in tega sama ne bi delala, ker se zelo vidi.

New Report

Close