Kitajska
Pri nas bo pa …….. nekaj čistega, nekaj malo
manj pikantnega kot včeraj, nekaj malo bolj
gostega, kot npr. tenstan krompir – ja, krompir
sem pa sinoči kar pogrešala, res!
Pol bo pa kupica belega (ne cvička, pa bi ga kar še, res!), pa tisti zvitki bojo, tisti …..
No, nekaj bo že, naše dekle me je pravkar vprašalo, če bo kaj kosila danes, ko se nihče nič ne smuka po kuhinji, pa ji pravim, da zagotovo bo, samo ne vem, ali bo to pozno kosilo, ali bo popoldanska malica, ali bo zgodnja večerja!
Gospodar pa samo čaka, čaka, čaka, spodaj gleda TV in čaka …… ne vem, če bo tudi kaj dočakal!
Mariči
Če te pa ne bo Kitajček polil, ti bom pa jaz zlika kar
cel krigl piva v naročje, a prov, a? Ti sam rec, pa glej,
kdo ti bo takrat špilal kavalirja, na obeh straneh si jih
mela, bemti, na obeh, pa se nisi pustila ne polivat, ne
po……. heh, he, heh!
M.
Uf, pozabil sem, kaksno funcijo je sefica dodelila nasemu zajciju.. Sam, zdi se mi, da je nekaj v zvezi s forumskim Bandeljem, se motim?
Zajci, ma ne bit hud! Bemti, Brusi, je kaveljc, ce uspe vse to prebrat do jutra, razen ce nima super net dostopa! Ha,ha, si predstavljate seficino zmedo, ko pride jutri na forum?
Za kosilo sem imel auslezano puranovo bedro, priloga bucke in zelena solata.. Pa buteljka beli Chateau Muscon, Vino Brezice! Vino priporocam vsem , predvsem letnik 1997. Res, da so zamaski zaceli gniti, zato pa je “dobri sosed” prepolovil ceno! Bemti, vrhunsko vino za manj kot stiristo tolarjev! Pa, da si prste oblizes! Probajte in komentirajte!