Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kitajska restavracija

Kitajska restavracija

Po dolgem dolgem času bi spet šli v kitajsko restavracijo, katero priporočate? Je katera na novo, se je katera izboljšala/pokvarila. Lahko je v Lj. Kamniku, ŠL,…

V Grosuplju …

 

Meni je zelo všeč Peking na Brezovici. Se mi že cedijo sline, samo da pomislim na njihovo hrano.

Hong Kong 2 v Mostah je meni še vedno najboljša.

Na klancu v sg je zelo dobra, ali pekinsko mesto v velenju….drugac pa za vas lj terbe je itak kitajc kulinaricni presezek kokrsno telovje ste hehe

Jao to kitajsko ma moja tud tek rada, men pa nikakor ne potegne 🫣🫣

Se vedno cesarsko mesto na litijski v lj

 

    Nobena. Ne jem ne mačk ne psov ne podgan…

Odgovor na objavo uporabnika
Luna262, 21.12.2023 ob 18:43
    Nobena. Ne jem ne mačk ne psov ne podgan…

Jaz tudi ne maram podgan, ampak kužki in muce so pa odlični… Mmmmmmmmmmmmmmmmm.

Najboljše, če je še nekoliko sirov kužek, ko ga stisneš z palčkami skoraj zajala…

 

Moj glas gre tisti, ki je na Litijski v lj.

Ok, naj bo tista na Litijski. Na zadnje kar sem bil je tista v Mostah pri Komendi, tam dela en naš natakar, vsaj delal je takrat, ki je meni takrat rekel/odgovoril: ”veste, mi kitajci….

Kitajske restavracije na veliko uporabljajo mononatrijev glutamat kot ojačevalec okusa. Uadeva je citotoksična. Da ne naštevam cel kup strupenih in kancerogenih zvarkov, ki jih preko svojih kanalov uvažajo do “čajna restavracij”.

Da o higieni ne govorimo.

Pa dober tek.

Tudi marsikatere domače restavracije ne zaslužijo, da bi pripravljale hrano niti zapornikom.

Hong Kong 2, Moste pri Komendi. Tja so se preselili iz Kamnika. Je pa največkrat potrebna predhodna rezervacija, vedno imajo polno.

Odgovor na objavo uporabnika
ne k pošpevnookim, 21.12.2023 ob 21:40

Kitajske restavracije na veliko uporabljajo mononatrijev glutamat kot ojačevalec okusa. Uadeva je citotoksična. Da ne naštevam cel kup strupenih in kancerogenih zvarkov, ki jih preko svojih kanalov uvažajo do “čajna restavracij”.

Da o higieni ne govorimo.

Pa dober tek.

Tudi marsikatere domače restavracije ne zaslužijo, da bi pripravljale hrano niti zapornikom.

Kitajci ne uporabljajo glutamata, ampak uporabljajo sojino omako, kjer pa je m. glutamat osnovna sestavina!

 

Zato so smešni tisti, ki cvilijo čez juhe v vrečkah in čez jušne kocke, vegeto…. obenem pa uporabljajo sojino omako!

Meni je najboljsa v BTC pri City teatru, potem pa na Litijski v Ljubljani.

New Report

Close