kitajska restavracija krško
Jaz sem bila prejšnji teden tam prvič. Gužve ni bilo, ker je bilo med tednom, kar se čistoče tiče – malo preveč gledaš TV A si predstavljaš pod kitajsko restavracijo takšno restavracijo, kot so ni kitajskem? :))))) No, ni takšna in nikjer ne cvrejo podgan, mačk, psov in kač
Je urejena v kitajskem stilu, poslušaš kitajsko glasbo, dobiš pa normalne krožnike in jedilni pribor kot povsod drugje. Zraven dobiš še tiste palčke, ampak kdo bo pa jedel s tistim :). Vse je zelo čisto, ne boj se. Jedilnik je zelo pester, imajo več kot 100 vrst hrane, če ne blizu 200 s sladicami vred. Nekatera imena so smešna, nenavadna, pa pač vprašaš kaj tisto je :), za večino jedi pa piše.
Je pa nemogoče nekaj priporočati, ker imamo ljudje različen okus. Kar je meni božansko dobro, komu drugemu sploh ni dobro. Jaz sem jedla sladico, pohanano banano s sladoledom – super, kolega je jedel govedino z rižem se mi zdi, je tudi pohvalil, samo ni mogel vsega pojesti, ker so porcije velike. Še jaz sem banano komaj zmazala. Pa tudi sicer jaz slišim le pohvale, še nobene kritike, tako da … pojdi
Aja, jaz sem vegi, tako da naslednjič bo verjetno pražen riž z jajci na jedilniku
Ja, pa cene so ugodne, se mi zdi (ne hodim po drugih restavracijah, tako da ne morem primerjati). Midva sva dala za hrano in za pijačo 14€, za oba.
No, lahko povem, da sva danes bila v kk kitajski. Moram rečt, da je bilo pri prejšnjih lastnikih neprimerno boljše, poleg tega naju je zeblo, ker ne kurijo, za piko na i pa sem dobila še 2 dlakci z roke ali pa trepalnici – in to čiisto na koncu med rižem. to sem tudi pokazala natakarici, ki pa mi je vseeno vse zračunala (po navadi se tega ne računa!) tako da naju tam sigurno ne vidijo več.
Tisti dlakci ali trepalnici sta bili lahko tudi tvoji. Ja, neke hude vročine pa notri res ni :))
A hrana vama je bila všeč? (če odmislimo tisti dlakci). Sicer pa mislim, da ni gostilne oz. restavracije na svetu, kjer ne bi vsaj en gost v krožniku kaj našel, tako da … apetit pa potem res mine
No, mene bodo tam še videli, dokler česa ne najdem v rižu