Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kitajska restavracija

Kitajska restavracija

Pozdravljeni,

ali mi lahko kdo priporoči kakšno dobro kitajsko restavracijo v Ljubljani in okolici? (Pa ne najdražje!)

Najlepša hvala.

LP,

Tinka

Priporočam ti Kitajski zid – Cesta ljubljanske brigade 5 – Šiška. Vendar predhodno rezerviraj. Mi smo bili še vedno zadovoljni.

Enake izkušnje s to restavracijo.V nedeljo smo tam praznovali martinovo.

Mi smo že velikokrat jedli v Štorklji, zraven porodnišnice. Imajo kitajsko hrano, pa tudi drugo.

Oj!
Kitajsko mesto je zelo vredu, sam se je res treba naročit prej.

Meni je zelo všeč kitajska na Ižanski cesti (barje) in grem vedno tja, niso me še razočarali.

Samo ne pojdi v kitajsko na Brezovici!!! Hrana obupna! In mnogo ljudi se je že strinjalo z mano!

Cene so pa približno enake povsod 🙂

Hvala vsem za odgovore. Na koncu sva šla v Hong Kong v Kamnik (Duplica), ker sva morali na tisti konec in sva bila zelo zadovoljna. Postrežba prijazna in hitra, hrana odlična, cene zmerne. Priporočam!

LP,

Tinka

Mene pa jezadnjič v tej restavraciji zmotilo, da smo (skupina prijateljev) v vrečkah za palčke (ki so bile vse načete) palčke – pare, ki se niso ujemali. Npr. ena palčka taka, pa druga taka. Drugače je pa dobro in ni drago.

Pravilna odločitev… Hong Kong v Kamniku! Tam smo bili ze mnogokrat in še bomo šli. Ocene ostalih kitajskih restavracij si lahko ogledaš na spletni strani
http://www.trgonet.com, kjer boš našla poleg ocen še marsikaj koristnega.
Pozdrav!

New Report

Close