Najdi forum

kitajska

tkole. mam eno uprašanje.
a mate vok? a kej kuhate kitajsko hrano?
a bi šli na kak tečaj, če bi ga organiziral, kak kitajc,
ki zna kuhat.
bi bli pripravljeni plačat recimo 10 jurjev za tečaj kuhanja.
to je vse, kar me zanima.
d-jan

Jaz bi sla na tak tecaj.. koliko ur bi pa to bilo? 10 tisoc za en popoldan se mi zdi veliko.. za tak ta prav tecaj pa ne.

Ja, imam vok in veliko kuham kitajsko hrano – bi moral biti pa tečaj zelo kvaliteten (in obsežen) za 10 jurjev, ne?

Vsekakor bodite previdni pri takšnih ponudbah…..danes bi marsikdo organiziral tečaj,samo kakšen……..previdni bodite v tem smislu, da ničesar ne plačujte v naprej, ampak šele potem, ko se boste prepričali, da je tečaj kvaliteten…..
tudi jaz veliko upoprabjam vok in bi me tak telčaj zanimal….vsekakor bi že prvi dan predavatelju postavil zelo konkretna in kvalitetna vprašanja, od katerih bi imeli vsi udeleženci nekaj, seveda v primeru, če bi dober predavatelj na njih odgovoril……me prav zanima, sicer pa tegale gospoda d-jana ,kar ni več na spregled…..

živjo, jože.
mam občutek, da si ti tle šef… use obvladaš, poznaš kvalitetna uprašanja…
carsko. predlagam, da tečaj kar ti organiziraš, verjetno boš mel ful folka.
pa še kvalitetno boš vse naredil in na vsa vprašanja odgovoril…
mi bomo pa s kitajcem kuhali na kaki drugi lokaciji,
ne maram težakov, ki še preden se kej menmo že širijo
paniko med ljudi, u smislu, bodite previdni, natega, ne bodite ovce…. kej sladkega pojej, preden pošiljaš svoje
poste.
d-jan

če mački stopiš na rep,zacvili……tgi kar lepo povej kje,kdaj,koliko in pridemo, pa se bomo pogovorili, ni blema……še jaz vam bom kaj pokazal….zastonj……čao,čao….

New Report

Close