KITCHENAID – nakup v tujini
tegale kupuje…
http://www.mediamarkt.de/de/product/_kitchenaid-5ksm7580xeob-artisan-1532898.html
saj ga imajo, samo je dražji….
http://www.ebay.it/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=kenwood+kmx&_sop=16
Razlika je samo v barvi. No, nekateri imajo zraven še 2 dodatna priključka (ampak to je kao limited edition)
Odlična izbira 🙂 Kenwood je v bistvu edina konkurenca Kitcheaidu in obratno. Kjerkoli po tujini se gleda teste je govora le o dveh znamkah. V Sloveniji močno opevani mum v tujini nima dobrih ocen je pa dobra izbira v razmerju s ceno saj se dobi za podoben denar tudi vse priključke zraven.
Kenwood Kmix je v akciji tudi v Mediaworldu in pride 250€. Fantastična cena za tako dober izdelek.
To kar se gor omenja je pa dejansko skoraj isti izdelek. Kitchenaid Artisan se na grobo deli na dva izdelka. Prvi ima 300w in L posodo, drugi pa 500w in 6,9L posodo. Moja želja je drugi, od vsepovsod zbran denar 🙂 (okrogle obletnice včasih niso čisto zanič ) pa znese do 600€. Upam, da mi uspe 🙂
Odlična izbira 🙂 Kenwood je v bistvu edina konkurenca Kitcheaidu in obratno. Kjerkoli po tujini se gleda teste je govora le o dveh znamkah. V Sloveniji močno opevani mum v tujini nima dobrih ocen je pa dobra izbira v razmerju s ceno saj se dobi za podoben denar tudi vse priključke zraven.
Kenwood Kmix je v akciji tudi v Mediaworldu in pride 250€. Fantastična cena za tako dober izdelek.
To kar se gor omenja je pa dejansko skoraj isti izdelek. Kitchenaid Artisan se na grobo deli na dva izdelka. Prvi ima 300w in L posodo, drugi pa 500w in 6,9L posodo. Moja želja je drugi, od vsepovsod zbran denar 🙂 (okrogle obletnice včasih niso čisto zanič ) pa znese do 600€. Upam, da mi uspe :)[/quote]
vsaj tlele je mediaworld blizu SMEja..jaz bi vsekakor šel še do sme ja (v Gradiški) (nekako kt naš merkur) pa pregledal cene. ker zdaj bo miiklavž pa božičk pa odprodaje…
Kupila sem ga pred dvema letoma na nemškem ebay-u pri;
Verkäufer: missionecasa ( 809 )
Angaben zum Verkäufer: Eco Shops S.r.l. con unico socio
. .
Via Nuova, 32
33050 Pozzuolo del Friuli , UD IT
Takole je pa zgledala cena:
Zwischensumme EUR 469,10
Verpackung und Versand EUR 9,90
Gesamt EUR 479,00
Dobila sem evropsko garancijo, plačala prek Paypala in sem zelo zadovoljna.
Kupila sem pa tole:
KITCHENAID Küchenmaschine Artisan Empire Rot 5KSM150PSEER ORIGINAL!
Samo, če se začnem tako okoli voziti bom petrolu šenkala vse kar bi mogoče prihranila 🙂
Jim bom probala mail poslat pa da vidimo. Hvala za idejo.[/quote]
Ok, gledala si tudi Kenwood, poglej v Outletu v Palmanovi, so “mašine” ….imajo funkcij in opcij, ima pa visoke posode …glej na youtubu pri čem je treba biti pazljiv, fajn je, da ima posoda roč, …
Samo, če se začnem tako okoli voziti bom petrolu šenkala vse kar bi mogoče prihranila 🙂
Jim bom probala mail poslat pa da vidimo. Hvala za idejo.[/quote]
Ok, gledala si tudi Kenwood, poglej v Outletu v Palmanovi, so “mašine” ….imajo funkcij in opcij, ima pa visoke posode …glej na youtubu pri čem je treba biti pazljiv, fajn je, da ima posoda roč, …[/quote]
Tega pa priznam nisem razumela 🙂 Kakšne mašine imajo? Kitchenaid? Kenwood vem, da ima outlet, imajo tudi Kitchenaid?
značilnosti Kanwooda, večji imajo vse živo …
Večji imajo vse živo, cena je pri teh seveda tudi višja. Nimajo pa motorja z direktnim prenosom in posledično imajo manjšo vzdržljivost. Izjema je serija Kmix. Nekateri modeli slabo delajo z majhnimi količnami, eni se sprehajajo po pultu in en model ima težave z metlicami, ki imajo nek premaz in se potem lupijo. Tako kot pri avtih. Vsaka tudi najboljša znamka ima kakšen ponesrečen model, motor.
Kenwood ima veliko modelov od tega recimo trije močno konkurirajo Kitchenaidu, predvsem nova serija z novim motorjem.
Imata pa oboji vse živo tako Kenwood kot Kitchenaid. Praktično ni nastavka, ki ga ni mogoče dokupiti. Odvisno kaj posameznik potrebuje. Ker gre za kvalitetne zadeve je seveda vsak dodatek podobno zasoljen. Za razliko recimo muma kjer dobiš v osnovnem paketu praktično vse.
Ok, gledala si tudi Kenwood, poglej v Outletu v Palmanovi, so “mašine” ….imajo funkcij in opcij, ima pa visoke posode …glej na youtubu pri čem je treba biti pazljiv, fajn je, da ima posoda roč, …[/quote]
Tega pa priznam nisem razumela 🙂 Kakšne mašine imajo? Kitchenaid? Kenwood vem, da ima outlet, imajo tudi Kitchenaid?[/quote]
za InOutlet elettrodomestici ne vem. je v bistvu (ta trgovina nek posrednik).
[email protected] http://www.inoutlet.com pa preglej in jim piši. Lahk majo kataloge, zbereš model, vprašaš z aceno in požegnaš al pa zavrneš
e lux zna biti kitajc…saj lahk da j eokej roba, sam jaz kinesom tolk spet ne zaupam[/quote]
Baje pa pasejo vsi nastavki in pripomočki od KITCHENAIDA gor[/quote]
Zelo dobronamerno. Bistven je motor, bistven je material, da ni vse plastično. Osnova mora biti taka, da se dajo v posodo vse sestavine in stroj to zmore brez obremenitve.
Dodatki, nastavki so postranskega pomena. Če osnova no dobra je vseskupaj nesmiselno.