Najdi forum

Pozdravljeni,
ze nekaj casa iscem informacije o umetnih kitkah…slisala sem, da so “frizerji”, ki ti spletejo kitke iz tvojih las in jih potem podaljsajo z umetnimi. Zanima me, ce katera ve, kje se to dela in koliko stane.
Sama imam srednje lase in nikoli nisem mogla imet dolgih ( saj imam tanke, zelo mastne lase), ampak vedno so mi bili vsec te kitke..
ce ima kaksna kako informacijo oziroma izkusnje s tem, naj mi sporoci.
Lep dan
Elle

ZELLLLLLLLLO DRAGOOOOOOOOOOO!
Mislim da okoli 50.000, odvisno od željene dolžina.

Koliko casa pa zdrzijo? pa kje se jih da narediti?

jaz ne vem kje se jih da narediti… vsako poletje pa okoli z njimi skače sestrična (enkrat si je dala v portorožu na ulici delat)… stane 45 tisoč… zdržalo naj bi pa 3 mesece, vendar je moteče, ker ti spodaj začnejo rasti tvoji lasje in se vidijo bele pikice…
zgleda pa vseeno res v redu 🙂

Jaz sem govorila z eno punco, ki si je dala narediti te kitke. Je rekla, da so ji jih naredili v Ljubljani, da sta ji spletali kar dve frizerki in sicer 5 ur….cena pa malenkost manj kot 100 000 SIT…. Je ze res, da je lepo, sam je fuuuullll predrago. Pol so ji pa tiste krogljice zacele kar dol padati (ki so na koncu kitk) in je bilo ful videti, da so umetne, s casom pa so ji zaceli posamezni laski kar ven strlet in to tocno tam, kjer se je koncala dolzina njenih las in so naprej bili le umetni………..Po moje je se najvecji problem potem, ko si jih hoces razplesti…..

lp

za ta denar si je pa že bolje privoščiti kako eksotično potovanje v afriko ali južno ameriko – tam ti jih naredijo za par dolarjev…

stane okoli 55.000. naredijo ti jih pa v stari ljubljani! delajo jih res precej dolgo lahko 2 ali pa celo 3je frizerji – in to pravi afričani. izgleda super!!! pustiš si jih pa toliko dolgo kot sama želiš! lahko 1 mesec lahko pol leta! odvisno od tega kako še izgleda! las si nesmeš prepogosto prat za daljši obstoj! vendar pa če imaš slabe lase ti odsvetujem saj ti kitke zelo uničijo lase! poznam eno kateri so nastale hraste po celi glavi ko si jih je podirala!

lp s

No zame je velika razlika ce stane to 55000 ali pa 100000:). Za 55 bi si se dala narediti, za 100 pa ne vec:) Samo se nekaj….ko ti te kitke poderejo, je najbrz za lase to zelo slabo? A se kar potrizes?
Drugace pa hvala lepa za odgovore

Premalo
Za bogato frizuro boš odštela lepih 70 000.

Meni osebno so te kitke nagnusne ker se mi zdijo ful nehigienične.Imela jih moja sestra, ki je trenutno v največji puberteti.Prej so bili lasje zdravi ,zdaj pa zgleda vse skupaj kot sračje gnezdo pa še ful se je mogla postrižt. Aja cena – iz naravnih las 90.000, 00

Pozdravljene!

Informacija iz prve roke:

Kitke sem imela pred dvema letoma. Naredila mi jih Maja, ki se s tem ukvarja, pomagala ji je kolegica, trajalo pa je dve uri in pol. Mislim, da je salon v Ljubljani (vsaj takrat je bil), jaz pa sem šla k njej v Izolo, kjer je bila na morju, in mi jih je naredila kar v kampu. 🙂
Cena: 45.000 SIT.

Naredijo pa se tako: Plesti se začnejo na vrhu glave iz tvojih naravnih in umetnih las. Sama sem imela dve barvi umetnih las, oranžno in blond, moja naravna barva pa je med blond in rjavo. Ko pride tako daleč, da v kitko ne more vplesti več naravnih las, nadaljuje samo z umetnimi. Dolžino las mi je na ta način podaljšala do konca hrbta. Na koncu pa se kitke dobesedno zažgejo z vžigalnikom. To je vse.

Držale so dobra dva meseca. Imela bi jih še dlje, ampak narastek je bil prevelik. Najlepše so izgledale spete v čop. Resnično sem imela najlepše kitke, kar sem jih kdaj videla in ni mi žal.

“Stranskih učinkov” ni bilo, le malo je bolelo, ko so mi jih dajali dol, kar pa je trajalo 5 ur. To me je stalo še nadaljnjih 20.000 SIT. Če bi si jih dala odstraniti pri Maji, bi bilo brezplačno; jaz sem šla k svoji frizerki. Lasje so zdravi, brez posledic.

Lp,

Meri

Odprli so Afriski frizerski salon na celovski 44 tam lahko se javis delajo od kitk do drede itd ..njihova fonska ‭+386 41 691 183‬

New Report

Close