Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kitty

Kitty

Ti lahko čestitam?
Sem perbrala na sosednjem forumu:))
Držim pesti!

Hvala Stella 🙂 Sej še ne verjamem čist pa prav nesramno strah me je. Samo občutek je pa tko dober :-)))

Naj te ne bo strah!

Poznam ta občutja strahu, te zoprne misli, ki se vsiljujejo. Meni so se poleg vsega vsiljevale še ene resnično zoprne misli in si mi poleti pomagala s toplimi besedami na unem ta žalostnem forumu (se nisem tako podpisala) in od tedaj te cenim še mnogo bolj. Si odprla pot negativkam, da so ušle iz moje glave:)

Res sem vesela zate!!!

Jst ti tud iz srca cestitam, ko sem prebrala sm mela cist solzne oci. Res sm srecna zate.

To sem pa ful vesela 🙂

Ma sej veš..lažje je drugim pomagat kot sebi.
Hvala ti za te besede:-)))

Ej, zdaj pa jokam…

Ne, hvala tebi! Si pogumna in dobra punca in nikoli ne obsojaš. Lahko si nam vsem za zgled.

Pupa moja……….
:)))))))))

o kitty, ….veš kolikokrat sem pogledala na sosednji forum vsakič misleča.,… ni hudič tudi njima bo ratalo.Zdaj sem pa tako srečna…mi gre kar na jok.bom držala pesti, molila, vse samo da bo ok

Čestitke tudi od mene:)))!!!!!!!

Čestitke!

Kitka, ali prav berem???????????????? Tako lepe novice nisem slišala že od takrat, ko je moji sestri po dolgi agoniji uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako sem vesela zate, ej, res, iz srca vam želim, da uspe!!!!!!!!!!!!! Lupčka, Kitka!!!!!!!!

____________________ Fantasy does not deliver.

Čestitam Kitti, sem res prau vesela. No morda se ti kmalu pridružim!

a prav berem?
suuuuper, čestitam

New Report

Close