Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kitty v današnji oni

kitty v današnji oni

sej si to ti,kajne????

zelo dober članek…

Kateri člane to??glih berem ono.

O neplodnosti.

o neplodnosti …..

Nič ne vem in nič ne priznam :-))) Upam, da so me vsaj kaj retuširali 😀

ti si blond??? ne vem zakaj sem si te vedno predstavljala kot skodrano rjavolasko, ampak res :)))

zelo “fletno” dekle si……

zdaj pa tko veš da cel forum drži pesti da bo s pikico in s teboj vse ok….

Ja, Kitty, jst sem ga že zjutraj prebrala!!

In tudi jst močno, močno držim pesti za vas…..

lp

ha ha to je super če se ne opazi da sem blond :-)))

Hvala :-*
Pestke pa vse vzamem in prosim nikar jih ne spustite ker jih močno potrebujeva.

🙂

Enako!
Po mojem je bil v kakšnem filmu tak lik z imenom Kitty.

Kitty, kdaj pa imaš rok, sem spregledala.

Veliko sreče do konca.

Rok imam 30.7. oziroma nekoliko prej cr ker ne sme priti do popadkov.

Sicer pa imam cilj postavljen na 28 teden (še 5 tednov). Ko pridem do sem lahko vstanem iz postelje :-)))

Etapna nosečnost 🙂 Se pravi, da si 1. maja lahko oddahnemo (ne da bi seveda spustili pesti)?
Držim pesti, res.

Kar za nekaj nosečnic stiskam pesti in Kitty, tudi ti si med njimi že nekaj časa, čeprav se ne poznava. Verjamem, da bosta zdržala teh pet tednov in tudi več.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Kitty, želim ti veliko volje in pozitivne naravnanosti, da bi ti dnevi nosečnosti čim lepše minevali.
Daješ vtis močne in pozitivno naravnane osebe zato ne dvomim v tvoj in malčkov uspeh.
VELIKO ZDRAVJA OBEMA !!!

Tako ja. Lahko si oddahnemo samo da ne bi slučajno pesti spustila! :-))

Vladka K. in Bigmama HVALA :-*

Kitty, tudi jaz ti zelim vse dobro. Tvoja zgodba me je res pretresla. Res si zenska in pol!
Drzi se!
LP

Kitty, sicer nisem vedela, da si to ti, pa sem si že zraven članka mislila, da bom tebi in tvoji pikci močno držala pesti vse do konca.

Zdaj pa še toliko bolj. Držita se, pa pazita nase.

Lp

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Ekola še malo pa bom jokala 🙂

Res ste zlate in mi ta virtualna podpora v teh mesecih res močno pomaga.
Ležat toliko mesec ni tako enostavno kot lahko zgleda in brez vas bi bilo še veliko veliko težje.

Zdej grem pa po robčke.

Tudi pri nas držimo pesti.

srečno

Kitty, ti se kar zjoči, včasih se je treba, potem pa se začni predvsem veseliti.

Ma saj gremo do konca, a ne?

LP

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Kitty srečno, ker me že nekaj časa ni v službi ne morem Vojkota nič uprašat kako je kaj, zato ti pa kar tukaj želim srečo in veliko sproščenih in pozitivnih misli pa bo vse v redu. Jast se ti pridružim čez nekaj časa, če bo vse v redu (11.10.);-)))
lp, tanja

Kitty, samo nasvet: Postavi si daljši rok. Vsak dan šteje, saj veš. Zakaj to pravim? Tudi jaz sem imela težave in sem si postavila rok: Samo do takrat zdržim. Obakrat sem rodila dan po roku, ki sem si ga postavila. Ne vem, ali je to psihično ali je krivo, da sem se manj pazila. Postavi si za cilj 34. teden, čeprav se ti mogoče zdi utopičen. Prvič je porod sprožila vožnja z avtom in hoja, drugič pa hud kašelj, zato se res pazi. 28. je bolje kot 26., je pa še zmeraj malo.

O 🙂 Čestitke!
Predvidevam da sem prav sestavila kdo si he he

Ma itak da bo vse vredu! Niti pomislit drugače.

New Report

Close