Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kj je s temi Avstrijci in kletmi

Kj je s temi Avstrijci in kletmi

Za Fritzlom zdaj še družina na Nizozemskem – pet (zdaj odraslih) otrok je 9 let zadrževal pod zemljo, čakali so na konec sveta. “Oče” avstrijskega rodu.

Nič ni z njimi… Bolni um posameznika pač… Včasih take reči sploh niso prišle v medije in se jih ni tako na široko obravnavalo kot danes.

gre za dve državi EU … ne pa samo za eno !!

nova
Uredništvo priporoča

Ne govorim o državah, ampak o ljudeh – o AVSTRIJCIH kot ljudeh in ne o AVSTRIJI kot državi.
Naslov ni bil “kaj je s to Avstrijo in kletmi”.

Ne govorim o državah, ampak o ljudeh – o AVSTRIJCIH kot ljudeh in ne o AVSTRIJI kot državi.
Naslov ni bil “kaj je s to Avstrijo in kletmi”.
[/quote]
naslov je smiselni še vedno šlampast .. pa pravopisno tudi


naslov je smiselni še vedno šlampast .. pa pravopisno tudi
[/quote]

Tvoji odgovori tudi.

Tvoji odgovori tudi.
[/quote]
svoj prag spucaj


svoj prag spucaj
[/quote]

LOL, a to ti sam sebi? Ti si se vame spotaknil, ne jaz vate.

Ne vem. Jaz že leta živim v Avstriji in sem bil tu tudi ob obeh večjih aferah (Fritzlova družina in tista deklica “od” Priklopila). Bilo je odmevno, seveda. Sicer je bilo nekaj “kletnih” aferic tudi kasneje. Mislim, da ena prostitutka, ki so jo našli v eni kleti blizu Salzburga in še nekaj bežnih. Seveda gre za tragične zgodbe, čeprav se že sami Avstrijci malo “hecajo” na ta račun. V smislu – poroči se s tistim moškim, ki ima stanovanje in ne hišo, ker v hišah so kleti…
Jaz ne bi rekel, da gre to zgolj za Avstrijce kot narod. Saj obcestnih scen imaš po vsem svetu ogromno. Tudi v Ameriki vsak teden najdejo trpinčene otroke in žene pripete na verige v kakšnih zapuščenih skednjih in kleteh, pa se o tem ne piše tako na obširno. Mogoče se spomniš velike “najdbe”, ko sta mož in žena imela svoje otroke za talece v kleti in sta jih prostituirala, potem pa pobila in zakopala.
Avstrija je vaša soseda in normalno, da take stvari bolj odmevajo. Sicer jaz ne bi rekel, da so naše ženske več v kleteh kot v posteljah.
Sicer sem pa sam gledal enkrat se mi zdi da Odklop, ko so našli nekoga, ki se je še od druge svetovne vojne skrival na seniku, češ da ga bodo oblasti ujele, ker je sodeloval z nevem katero stranjo. Paranoja in strah. Potem pa um sproducira tudi taka dejanja.
Ampak kot pravim, ne verjamem, da je to samo po Avstriji. Bi prej rekel, da gre za naključje.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

severnjaki so morbidni samomorilni zadrti alkoholiki, ki marsikaj počnejo za zidovi. Hodijo na orgije, pijejo kot nori, so brez normalnih emocij.

nasmejala si me z naslovom teme 🙂 črni humor pač

LOL, a to ti sam sebi? Ti si se vame spotaknil, ne jaz vate.
[/quote]

eni bi pa radi da se slovenija združi z avstrijo

Zgledujejo se po svojemu “očetu kleti” Fritzlu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jim damo samo Barje, kjer nimajo kleti.

Avstrijci imajo tu pa tam kakšnega utrganca. Ampak nazadnje se jim je kolektivno mešalo v letih 39 -45. Marsikomu tukaj ljubi jugoviči pa vsakih 50 let zapadejo v kolektivno psihozo.

Hahahaha! Dobra! Sem skoraj kavo polil od smeha.

To ni nič! Jajo, Beowitch, Logar, Fafangel, Kacin, Crack in Hojs so cel narod zaprli, zamaskirali. Policijska ura, kakšna klet za par ljudi. Cel narod zapret pa maltretirat pa strašit.

 

Ne pa eni avstrijski šolarčki ki samo svojo familijo. Celo nacijo!

PS. je pri Avstrijcih očitno več tega nagnjenja po maltretiranju, če jih toliko trenira na manjših vzorcih, ki so lahko dosegljivi. Spomnite se tudi, da so oni prvi uzakonili obvezno špikanje folka. Pa Hitler je bil tudi njihov.

Slovenci ne rabijo kleti, maltretirajo zakonce, otroke, sestre, starše….kar na odprtem. Se itak vsi stran obrnejo in “brigajo zase”.

New Report

Close