Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje 50 letni normalni samski moški

kje 50 letni normalni samski moški

Kje lahko najdem 50 letnega normalnega samskega moškega?

pa prosim brez kupidov in ostalih zbirališč za sex

Kje lahko najdem 50 letnega normalnega samskega moškega?

Hahaha. Mogoče vprašaj Danielle Steele. Tam je polno samskih 50 letnih zdravnikov in odvetnikov. Pa še geji niso …

Na urgenca.com jih je kar nekaj…sicer pa zakaj sploh isces moskega, ce ti ni do sexa? 🤔

Napiši, da naj se vsi samski potencialni kandidati okoli
50 let zberejo v soboto ob 12.uri na tržnici BTC!
Ti si nas ogledaš, izbereš 5 najbolj simpatičnih kosov in gremo skupaj na kavo v Spar!
Po eni uri druženja pobereš telefonske številke in se potem sama odločiš komu boš dala še eno priložnost!
In to je najbolj enostavno, ne pa razne splet zmenkarije, kjer imajo vsi slike iz začetka stoletja 😥

In ti si 70 letna lepotica, ki zgleda boljš kot vse 40 letnice.

He, he… kolikor vidim, točno tam kot tudi normalni samski drugih starosti!

Torej – po vsej verjetnosti – povsod okrog tebe, pač odvisno od tega kje se giblješ. Načeloma povsod od športov, kulture… do gostiln.

Napiši, da naj se vsi samski potencialni kandidati okoli
50 let zberejo v soboto ob 12.uri na tržnici BTC!
Ti si nas ogledaš, izbereš 5 najbolj simpatičnih kosov in gremo skupaj na kavo v Spar!
Po eni uri druženja pobereš telefonske številke in se potem sama odločiš komu boš dala še eno priložnost!
In to je najbolj enostavno, ne pa razne splet zmenkarije, kjer imajo vsi slike iz začetka stoletja 😥
[/quote]

Poznavalec, super idejo si dal… bi se tudi sama kar pridružila takšnim neuradnim zmenkarijam na hitro…
Morda bi bilo bolje (ne samo ena ženska in kup moških) ampak tudi več žensk, da bi moški imeli kaj izbirati: “Samski okrog 50 let, se dobimo na lokaciji tej in tej na čaju, kavi, malce poklepetamo, tisti ki so si simpatični, nadaljujejo druženje lahko v dvoje, da se bolje spoznajo, ostali pa odidejo novim zgodbam na proti

Poznavalec, super idejo si dal… bi se tudi sama kar pridružila takšnim neuradnim zmenkarijam na hitro…
Morda bi bilo bolje (ne samo ena ženska in kup moških) ampak tudi več žensk, da bi moški imeli kaj izbirati: “Samski okrog 50 let, se dobimo na lokaciji tej in tej na čaju, kavi, malce poklepetamo, tisti ki so si simpatični, nadaljujejo druženje lahko v dvoje, da se bolje spoznajo, ostali pa odidejo novim zgodbam na proti
[/quote]

Pa še bolj zabavno bo😀

[img]https://i.pinimg.com/originals/8a/71/a5/8a71a514077e86ed52622efa51a551bc.gif[/img]

O hudo, kakšen “fliknjen” gif……

[/quote]

Se dobimo 2.2.2019 ob 12. uri pred Astorijo (Maribor)

Zame MB nekako ne pride v poštev… v LJ lažje, sem z JV Slo.
Vam Štajercem pa privoščim, da vam uspe se srečat 🙂

kako daleč na okrog pa gre teh 50 ☺ (+/- ???)
lahko se mi pa tukaj javite

Jaz sem tudi z JV Slovenije in sem spoznal partnerko v Celju, še zdaj, po 10letih sva skupaj, na začetku je bilo težko, ker tudi ona ni imela izpita za avto, se nisva mogla vsak dan videti, ko sva začela skupaj študirati v Lj, je bilo veliko lažje, odkar se je preselila k meni pa ni nikakršnih problemov. Nikoli ne smeš obupat, tudi razdalja ni ovira, če je ljubezen dovolj močna. 😊

[/quote]

A ni bila že enkrat lokacija, brunarica pri POP – u?

Jaz sem tudi z JV Slovenije in sem spoznal partnerko v Celju, še zdaj, po 10letih sva skupaj, na začetku je bilo težko, ker tudi ona ni imela izpita za avto, se nisva mogla vsak dan videti, ko sva začela skupaj študirati v Lj, je bilo veliko lažje, odkar se je preselila k meni pa ni nikakršnih problemov. Nikoli ne smeš obupat, tudi razdalja ni ovira, če je ljubezen dovolj močna. 😊
[/quote]

Absolutno se strinjam da “ljubezen premaga vse ovire”… ampak v fazi spoznavanja je še preuranjeno govoriti o ljubezni… in je morda spoznavanje na daljavo lahko zelo otežkočeno… v študentskih letih je morda to lažje.

Kakšno funkcijo imaš ti? da se tebi javljamo ?
[img]https://media2.giphy.com/media/2yvi65BlVStYeW3jFU/source.gif[/img]

Pri meni gre 50 +0/-10 🙂

Ce do sedaj ni bil v trajni vezi ga ne išči in di ga ne zeli.

Rugelju ni uspelo postaviti sole za razbijanje zakonov.

Idi sama noter. 80 procentov zakonov je brezzveznih.

Kakšno funkcijo imaš ti? da se tebi javljamo ?
[img]https://media2.giphy.com/media/2yvi65BlVStYeW3jFU/source.gif[/img]
[/quote]
biti Bog MONa TM ni funkcija, ampak stanje duha ☺
in Bog lahko odpušča grehe (ne pa neumnosti) ☺

To tudi mene zanima, tiste okrog 60 smo še vroča roba, heheee?

a imaš pozno meno ☺

Piše NORMALNI med drugim…
Pa ti si 60 + …

Piše NORMALNI med drugim…
Pa ti si 60 + …
[/quote]
MON pa normalnost ☺☺☺ – hvala za smeh ☺
ni da verjemaš . vsak hip imam na plečih vso svojo starost ☺

Kaj pa če se na fejs of de plejs slučajno najde en poročen, ki ne ve za kaj gre in ga une potrebnice takoj naskočijo? Kaj si bodo otroci mislili?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close