Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje 50 letni normalni samski moški

kje 50 letni normalni samski moški

Na urgenca.com jih je kar nekaj…sicer pa zakaj sploh isces moskega, ce ti ni do sexa? 🤔
[/quote]
Ko ugotovite za kateri projekt si bi moskega omislila, boste vedeli tudi zakaj ga se ni nasla, lol.

Koliko vdovcev pa pričakujete da je v Sloveniji? Ker sicer normalen samski 50-letnik ni.

Kje se dobimo v Ljubljani?

Pride v poštev tudi mlajši moški, 38 let?

Na Šmarni gori!
Tisti dec, ki prileze gor ima tudi v postelji še potencial 💊😀

Se dobimo 2.2.2019 ob 12. uri pred Astorijo (Maribor)
[/quote]

Jaz verjetno ne bom prišel …

Imam sveze locenega prilatelja blizu 50. Pri 25ih je zgledal kot filmski igralec. Sedaj malo manj. Zadnje kar si zeli je ponovitev zakona, oz. priblizka le tega. Vse kar slisim je SEKS. Pa se to z 10+ let mlajsimi, postavnimi. Za 50-letnice so 70 letniki, lol.

Tudi, jaz jih imam 29 in sem tudi samska…..

Tudi, jaz jih imam 29 in sem tudi samska…..
[/quote]

Potem bi lahko kaj več rekla po emailu?

ga, sem mlada in poskočna… aja, in imam projekt za njega 😂😂😂😜😜😜

Lepo piše v naslovu 50. Kateri del ti dela težave?

Lepo piše v naslovu 50. Kateri del ti dela težave?
[/quote]
Jaz sem samo vprašal, mogoče je katera tudi mlajša tu (se je tudi oglasila ena), težave pa dela očitno tebi, čim si se moral(a) vpiknit.

ga, sem mlada in poskočna… aja, in imam projekt za njega 😂😂😂😜😜😜
[/quote]
Bo treba v Kalifornijo… 😀

Zadnjic mi opisuje svoje zmenke, pa vikend tu, pa vikend tam, … Pa ga vprasam kolk ga je kaj stalo. No, na koncu mi rece, da sem mu cist vzel veselje do zensk. Koncno mu je kapnilo za kaj se gre, lol.

[/quote]

Thumbs up ;-D

Bo treba v Kalifornijo… 😀

Zadnjic mi opisuje svoje zmenke, pa vikend tu, pa vikend tam, … Pa ga vprasam kolk ga je kaj stalo. No, na koncu mi rece, da sem mu cist vzel veselje do zensk. Koncno mu je kapnilo za kaj se gre, lol.
[/quote]

A tok daleč, a nič v Slo ne pride, kje je pol na sredi poti 😂😜 ti verjamem 😀

A tok daleč, a nič v Slo ne pride, kje je pol na sredi poti 😂😜 ti verjamem 😀
[/quote]
Sem mu ze vzel veselje do vikendov z zenskami, lol.

Tako je – babe lene in nesposobne čakajo na take, da se sprostijo iz zakonov in zvez v kateih so po 20 let, potem jim oa druga puberteta zavrti moda in glavo. taki so sicer lahko tudi dobra terna ja, kjer so jih druge sformirale, kalile, jih rihtale, štimale, jih tudi “naredile”, potem se je pa takim descem odkegljalo, ker jim je godlo, ko jim take laskajo – da se še lahko vržejo na trg med babe…..
Najdite si svojega, ka 15 let dresirajte, modelirajte, pa ga boste imele pri 50ih. Zakaj bi vam ga mogle druge pripravit – ja, pri 50ih je tudi velika večina že frej malih otrok, seksualno dobro ulaufani, prepucani, hidravllka tudi spet odlično deluje pri teh letih, ker so manj “zmatrani”; kot so bili reteklih 20 let, ko so se ukvarjali s svojim mladim potomstvom .

Samskih, greha vrednih 50letnikov, brez problematičnih prikolic in problematične preteklosti je pa zelo malo 🙂

[/quote]

Te bo žena ubila?

Najdeš jih na urgenca.com. Nahajajo se na tej ali na nasprotni strani zdravniškega pulta 😂🤣.

A si bogat?

Starci in starke, se vem je res že čisto skegljalo? Dajte mir s parčkanjem. Še mladina od 30 do 40 ne najde para, pa ga boste ve!

Me obiščeš? Sem na Belokranjski ulici 2, 1000 Ljubljana. Ti napravim taaaakooooo sliko, da ti sapo zapre.

Pravkar bilo na radiu: na Belokranjski v Ljubljani množičen shod upokojencev….

😂😂😂😂 a so že vsi tam…

Napisala je NORMALEN in 50, kva ti ni jasn?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close